Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Bilo je za očekivati da će se u sve umešati i članovi njihovih porodica i prijatelji, te iznositi svako svoju stranu priče u odbranu najmilijih. Ipak najšokantnije optužbe na račun Slobine supruge imao je pevačev drug Stefan, koji je sinoć u studiju izrekao teške reči.

- Činjenica je da je to sve bilo iz ljubavi. Sloba se zaljubio i mi ga svi podržavamo. Meni se srce cepa kad krivi sebe. Kija misli da može bilo šta, i da ga pljune i sve, ali to zapravo Sloba može. On nije izgubio nijednog prijatelja. On ne treba da nosi toliki teret i krivicu u sebi, jer Kija tokom celog braka nije bila verna. I to ne sa jednim muškarcem i ja sam to morao da kažem, da je ona bila preljubnica. On nije da nije kriv, ali je bar bio iskren. Njen izbor su uglavnom oženjeni i zauzeti muškarci - ispričao je Stefan.

Komentari (9)

Lokum

24.11.2017 09:11

Ovo su totalne gluposti i ovaj Stefan je po nečijem naređenu sve ovo rekao izmišljajući perfidno ali ne i ubedljivo.Po faci mu se vidjelo da laže."Nije htio da mu kaže ranije da ga KIJA vara ,dok su bili u braku" ali sad evo mu to kaže,a toboš mu drug.Ovo je smišljeno urađeno protiv Kije,jer nije ni mogao mu ranije reći,jer ništa od toga nema.Rekao bih imena tih oženjenih ali ne mogu da ih ne okaljam"Mislim djeca ovom nebi poverovali!Kija je mnogo bolja osoba od LUNE,koja je totalna sponzoruša.

Zr online

24.11.2017 09:39

@Lokum - Čuće se za Kiju još......strpljenja malo.

ss

24.11.2017 09:42

@Lokum - Jadno, bedno i neargumentovano... A najbolji deo je što ne poznaje ni kumu ni Kijinu sestru! Možda njega ni Sloba ne poznaje! Izblamirao se, u ime porodice, za sve pare koje je dobio!

Dragan

24.11.2017 09:36

Mislim da je ovoga decka neko poslao namerno da blati Kristinu.Ja je ne poznam ali vidim da je Kristina jedna fina i kulturna osoba za razliku od Lune.Ovaj decko Stefan stalno se nesto podmuklo smeska i muca.Ne moze da sastavi dve normalne recenice.Sramota da dolazi tako i javno laze o Kristini.Kija samo napred postavi ih sve gde im je i mesto.

ljubica

24.11.2017 09:39

Ala je ovaj debelo slagao. Treba Kristinin dečko da udje u Zadrugu pa da Sloba vidi kako je to. Veliki šefe...uvedite ga. Uvedite i Smilju. Za uvodjenje Divninog muža svaka čast ali mislim da će njen život biti u opasnosti jer je Marko opasan po život drugih

Nina

24.11.2017 09:40

Kakva glupost. Sad se pojavio da blati. Kasno devojcice jedna.

MAČIĆ

24.11.2017 09:45

lažov do koske. nisam video ali sam čuo. verujem da je istina 99,99%. nisam mu rekao jer nisam hteo da se mešam u vezu. A DA, DOKAZAĆU DA GOVORIM ISTINU IMAM DOKAZE??Pazi Boga ti, a maločas NISAM VIDEO ALI SAM ČUO. JAVNA TAJNA ,SVI P R I Č A J U o tome. A IMA DOKAZE- SAPLEO SE U SVOJIM LAŽIMA. Jadna mu majka, kad sad "popije" tužbu od KIE i njene familije.

MIRKO

24.11.2017 10:30

Decko se zajebo sa ovim lazima,upetljao se ko pile u kucinu,kao najbolji drug a nepoznaje ni kumu ni sestru,tesko njemu ako mu tata nije sudija ili advokat.

Marko

24.11.2017 12:56

Ovaj mutavi sa podlim osmehom laze.Kija pokazi zlobnicima gde im je mesto.