Kija i Sloba
Printscreen
Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

Najpre njegovu i dalje zakonitu suprugu, stjuardesu Kristinu Kiju Kockar.

Ona je javno prevarena i čini se da je njoj najteže. Njena majka, Nadica je otkrila da je ćerka prošla kroz pravi pakao zbog prevare supruga u rijalitiju "Zadruga".

- Moja Kija je prošla pakao zbog izdaje. Bilo bi pošteno da su se lepo razišli, da joj je rekao u lice pošteno bi bilo. Ipak su i on i ona naša deca iz komšiluka. Bitno je da moje dete više nije na infuziji i tabletama. Moja Kija stavi flaster na srce, osmeh na lice, pa međ' ljude - napisala je Kristinina majka i dodala da je istina da je njen zet imao njihovu finansijsku pomoć.

Nadica, Kijina mama

Printscreen

Nadica, Kijina mama, Foto: Printscreen

- Kupovala sam ja njemu bilborde po gradu, pa sad to niko ni ne spominje, što mi je i drago - spomenula je Nadica i dodala da "treba samo biti čovek".

Komentari (20)

PIN KOD

21.10.2017 14:32

Vidi mu se po faci da je pravi interesdzija,iskoristio je ovu nesrecnicu,sad planira da iskoristi i Anabelu u vidu poznanstava na estradi,da se malo bolje probije,pa koja tezga vise,malo koristi na racun stare slave Bukve.Do sledece zrtve.Ali uvijek je bilo i uvijek ce biti dok je vijeka i svijeta da se sopstvena sreca ne gradi na tudjoj nesreci.Slobodan i Luna to upravo pokusavaju.

suzana

21.10.2017 17:02

@PIN KOD - Gospodjo,odakle vam novci da Vi Slobi placate troskoce?Ma nemojte molim Vas.

Marko

21.10.2017 21:33

@PIN KOD - Pa kako, zar toliko konobarice zaradjuju???

YYY

22.10.2017 03:17

@PIN KOD - Ne balavi jviše... akonemaš ništa pametno da kažeš..

SILA

22.10.2017 04:27

@PIN KOD - To su njihove prljave igre zarad malo medijskog prostora. Malogradjanske posla. Slobo care samo napred, uiz tebe i Lunu smo.

x

21.10.2017 14:33

Nadam se gospođo da sad znate da vašoj ćerki ne možete ljubav kupiti novcem.

Dada

21.10.2017 15:56

@x - Bas tako?

Zrenjanin

22.10.2017 03:16

@x - Mamica treba već jednom da shvati da je kasno za sve. Ona svojoj ćerki neka kupi drugu igračku pa nek se zabavlja.Oni nisu dostojni da se više približe ovom predivnom i lepo vaspitanom čoveku, koji je iznad svega džentlmen i koji neće iznositi prljav veš. Njegov prisan prijatelj je izjavio da ga ona vara i potvrdio to. Njihov brak je bio nula.Malogradjanska politika je iznositi šta je ko kome dao. Osveta i pakovanje prljavih igara je loša , ali navika koja se teško otklanja. Zato ćuti ...

vracar

21.10.2017 16:09

Posto pink rs. Podrzava Slobu i Lunu i protiv njih ne objavljuje komentare a ko podrzava te preljubnike dao im bog i u njihovom braku po jednog Slobu i Lunu

MITAR

21.10.2017 21:46

@vracar - Ko koga vara? Postoji prijava Slobinog bliskog prijatelja da bivša njega vara i da su te informacije apsolutno tačne. Postoji 10 razloga da ostane sa njom a 100 sigurih da je nikada više ne sretneju svom životu.U tom braku, on nije biojispunjen i srećan, pa ko bi okrenuo ledja , svemu tome?Pustite vi te šuplje priče . Jednostavno on je Lunu ludo zavoleo i ona njega. Njihova ljubav je beskonačna. Da nije u zadruzi do sada bi već bio razdeden. To će tek uslediti .

Maja

21.10.2017 19:50

Pokazao je svoje pravo lice ulaskom u zadrugu.Vidi se da je Sloba dno dna kao i Luna.Tako javno da ponizi suprugu moze samo nemoralan covek a Sloba to jeste.Izblamirao se sa onom Lunom koja Kiji nije ni do kolena .

Saša 48

21.10.2017 21:32

@Maja - Sloba je izuzetno kvalitetan pevač. Ne želi da iznosij"prljav veš" jer kao jedan i kulturan i obrazovan mladić njemu to ne pristaje. On dostojanstveno i ponosno korača napred.Njihov brak je pukao odavno i tu više povratka nema. Našao je ženu svog života. Najnormalnija je situacija da se ljudi odljubljuju ili pak zaljubljuju. Nije ni prvini poslednji.Njegova ljubav nikada nije bila na prodaju.On je i te kako zaradjivao...Da je njihov bjrak bio dobar, nikada do ovakvih stvari ne bi došlo.

DINA

22.10.2017 03:10

@Maja - Hajde skidaj se ženo sa portala i ne lupetaj. Kome si ti šta plaćala. Prvljave igre igra bivša a sada se i mamica pridružila.Nedostaje im medijski prostor preko Slobe. Kulturno i javno vas je otkačio. Njihov brak je bila šupljajpriča, on se odavno raspao, a ostalo je samo mrtvo slovo na papiru. Igrate prljave igre ali ste provaljene. Sada se svetite, kome? Na Slobu i Lunu to uopšte ne utice. On je svoju odluku doneo i javno se oglasio preko medija.Njegova velika ljubav je Luna..

ELA

22.10.2017 04:24

@Maja - Luna je za nju institucija. lepa, pametna, visoka, uspešna, a najbitnije je u celoj stvri da je Sloba ludo voli kao i ona njega. Njihova ljubv će biti večna, jer su iskreni do bola. Slobsa je jdžđentlemn i neće davati izjave na malogradjanske komentare. Mladić je vrh iizuzetno talentovan pevač. Njih dvoje se ne bave tračarenjem, osetama niti prljavim igrama. Do pobede jSlona iluna, samo napre juz vas smo.

Dedinje

22.10.2017 03:23

Ne pupetaj jženo, kome sitij šta plaćala i od kojih jpara. Drugo, možda je jbila na infuziji jod silnih provoda i pijančenja koje kuda. Pokušavate da mu naprvite jpakao od života. E, pa neće moći tako. Dovoljno je jpametan, da je na vreme jod vas karakondžula pobegao u rijaliti. tamo je našao ženu svog života. Venčani jlist, ne znači ništs, ako nema ljubavi, razumevanja i uvažavanja. Ko ste vas dve.Sloba je za vas institucija. Ko ste vi u njegovom životu?Tražite osvetu, manipulišete i lažete...

Ivan

22.10.2017 08:48

Ocito je da se veza Lune i Slobe odobrava od novinara koji gostuju u zadruzi.Vidi se da su svi na strani Lune posenbo ona Dragana sto je jako neprofesionalno i jadno.Kako moze neko javno da odobrava svu tu nekulturu i nemoralno ponasanje dok su oni zvanicno u braku.Sto nije resio to sta ima u cetri oka sa zenom.Ljubav sa Lunom ce trajati kolko i zadruga.Mala je namazana i prava manipulatorka.Sloba je pljunuo u svoju karijeru.Jedna velika nula od coveka.

nevena

22.10.2017 12:06

Ko odobrava preljubnike, preljubnici mu se po kuci setali i uzivali.

vesna

22.10.2017 12:32

Sloba je priznao da je njegova zena ulozila 30.000 evra u njegove spotove i obecao da ce on njoj sve to da vrati po izlasku iz Zadruge. Mozda mu Dzogani da pare kao miraz uz Lunu.

voki

22.10.2017 12:37

Sloba moze da pokrene tuzbu za razvod braka iz Zadruge ako ovlasti advokata. Ali ne. Njemu se svidja da ima nekoliko zena. Jednu kod kuce kao izvor prihoda a drugu u Zadruzi za zabavu. To pokazuje da je dvolican tj. bigamista.

kata

22.10.2017 12:41

Slobu ne bih nikada zvao da mi peva. Preljubnik uvek ostaje preljubnik u svakoj prilici. Ako zavede neku goscu nastao bi skandal. Muzikanti bi dobili batine i uz razbijene instrumente mogli bi da napuste veselje.