Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Od samog početka rijalitija ona i Sloba ratuju sa Macom Diskrecijom, a sinoć su između blogerke i starlete ponovo pljuštale uvrede.

Luna je spomenula Macinu mamu, sa kojom Diskrecija nije u dobrim odnosima, a starleta joj je odmah uzvratila:

- Marš kući, ako ne znaš da se ponašaš! Ti si retardirana u glavi! Ko god mi dira majku, platiću da ih prebiju. Neće ti ni Anabela ni Gagi pomoći! - vikala je Maca.

- D*oljo jedna prljava! Ima da ti p*šaju po faci, k*rvo raspala! Zapamti moje reči! - odgovorila joj je blogerka.

- Raspala dr*ljetina od gore majke i još goreg oca! K*rvetino jedna umesto da si primer, ti si još gora! - nastavila je Maca sa uvredama.

Sloba je pokušao da smiri situaciju, pa je odvojio Lunu sa strane , počeo da je smiruje i govorio joj da ne priča takve stvari i da joj to ne treba u životu. Međutim, Luna je nastavila svađu i dobacivanja između nje i Mace su ponovo počela, a pošto nije mogao da je obuzda Sloba ju je u jednom trenutku ščepao za glavu i stavio joj ruku preko usta. Kako je izgledao čitav ovaj skandal pogledajte u videu:

 

Komentari (7)

nada

06.11.2017 16:58

S obzirom ko je napravio nije ni cudo - ljubi je majka !!!!!!!!!!!!! A koju diplomu ima ?????? Splavovi !!!!!!!!!!!!

Zasavje

06.11.2017 17:14

Ne razumijem!!! Mama Anabela je bog na zemlji kad Luna prica o doticnoj.Zasto nije naucilo to svoje nekulturno deriste da svako svoju mamu voli ,ma kakva god bila. Ne stitim Macu ne ,ali ruku na srce Maca sebi pravi jesti ,kupa se ,ceslja se ,uvjek se dotjera za razliku od Lune.Maca ne krije da ima muskarce opet za razliku od Lune koja krije proslost dok joj jadni Sloba vjeruje.

mima

06.11.2017 18:29

@Zasavje - slazem se u potpunosti sa vasim kom...sto se tice Slobe i njihove veze necu da komentarisem svakom se desava...ali da ima pogan jezik fuj...

Mile

06.11.2017 19:14

Sve ste napisali osim da je Maca započela svađu i rekla da će platiti 3000 evra nekom Saletu da prebije Slobu, Lunu, Zoranu. Onda je nastavila da vređa Lunu i ovo se izdešavalo što se pisali. Posle se svađala na isti način sa Zoranom, pa Borom kojem je isto pretila Saletom.

Kiseli kupus

06.11.2017 23:17

Od svih starleta i prijateljica noći u kući Đogajka je ubedljivo najnevaSpitanija, najpraznija i najneonbrazovanija. Što je najcrnje umislila je da je ona neko i nešto, a u stvari obična sakuipljačiva sekundarnih sirovina.

blanka

07.11.2017 11:56

Ako Sloba mora svaki dan da joj rukom zatvara pogana usta onda ona nije partnerka za njega. Posle Zadruge reci ce joj zbogom.

mili

07.11.2017 19:57

Ako je Luna ovakva sada, za godinu dana ce da lupa serpama i loncima Slobi po glavi. A sta ce biti za nekoliko godina, ako Sloba istrpi, to niko ne zna.