Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Turbulentna noć je iza Slobe Radanovića i njegove devojke Lune Đogani. Radanović je sinoć ljubomorisao, jer je novi ukućanin prilazio blogerki samo kada je ona bila sama, što ga je izbacilo iz takta.

 Za vreme žurke on je želeo fizički da se obračuna sa Nikolom Arsićem, ali, na svu sreću, u tome je uspela da ga spreči Luna, sa kojom se zbog fitnes trenera posvađao pred zoru. Da je spreman da učini sve zbog ćerke pevačice Anabele Sloba je dokazao samo u jednoj rečenici, dok je ona pokušala svog dečka da spreči da nasrne na Nikolu.

- Volim te, najviše na svetu! - rekao je Sloba.

 - Sigurno? - po hiljadu puta ga je pitala Luna.

- Majke mi, ako me zaj*beš, ubiću te - šapnuo joj je Radanović.

- Kastriraću te ako me budeš zaje*ao, prevario i lagao. Jesi li čuo? Ima da zapamtiš dan kada si me upoznao - nastavila je Luna.

Kako je izgledao ovaj trenutak možete pogledati u donjem video-klipu. Inače, u pauzama svađa njih dvoje su uspeli čak i da imaju seks, i to na stepenicama.

 

Komentari (8)

RATKO

07.12.2017 17:16

Ja velikih problema u ovoj nasoj Srbiji, brate slatki!

Igor

07.12.2017 17:35

Ljubav izmedju ova dva ljudska bica je stvarna i velika! Saska Karan pokusava da se osveti Gagiju Luninom ocu zbog onoga na farmi kada je Gagi razvaljivao vrata sekirom i ostalo sta je bilo sa njom pa pokusava da mu se osveti preko deteta!Netreba ih dirati neka se vole i dalje i neka pokusaju da nastave zajednicki zivot napolju. Nek je sa srecom! Sloba je dobar momak a i Luna je ok devojka!

mila

07.12.2017 20:40

@Igor - Ma ne lupaj...

maja

07.12.2017 17:57

Na tudjoj nesreci nema srece,

Zanka

07.12.2017 18:21

Mnogo je medijskog prostora dato na ova dva bezlicna i bezvredna lika. Isto tako je dosta medijskog prostora dato na Marka i na Divnu. Nista ne pokazase , osim sto pokazase sex pred kamerama- javno. To se onda zove pornografija. Oni su nebitni likovi . O njihovom IQ( ha, ha ) ne treba komentarisati !

ana

07.12.2017 18:22

Nije fer, Luna, ako se neka devojka zaljubi u Slobu i emocije budu obostrane, treba da se ponasas kako zahtevas od Kristine.I drugi imaju pravo da se zaljube, a ne samo ti. Ako Slobine i Kristine emocije ponovo budu obostrane, ne mozes da kazes da ne dozvoljavas , to je sebicno.KAKO TI NE POSTUJES TUDJE VEZE, BRAKOVE I VODIS SE ,,EMOCIJAMA,, OCEKUJ DA SE I DRUGE DEVOJKE ZALJUBE U TVOG MOMKA I SLUSAJU SVOJE ,,EMOCIJE,, I ,,BRANE SVOJE,, KAO TI DOK JE SLOBA JOS UVEK VOLIO KRISTINU.

vesna

08.12.2017 12:24

Ovo su opasne ubilacke pretnje teskih psihickih bolesnika. Vodite ih kod psihijatra da procene da li mogu da nastave ucesce u rijalitiju.