Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

- Ja sam pod injekcijama, pet injekcija sam jutros dobio. Pred blagim kolapsom sam, nije mi dobro! - vikao je Sloba u društvu Anđele Veštice.

Veštica ga je savetovala da treba da se smiri i da reaguje muški, jer je svesna situacije u kojoj se našao, tj. da je između dve vatre.

- Mi vidimo. Dešava se. Ti sam znaš. Napravio si s*anje, nemoj sad da padneš - rekla je Anđela.

Pevač je priznao da više ne može da izdrži.

- Organizam više ne može da mi izdrži. Trese mi se u grudima, hoću da se šlogiram. Jesam muškarčina, ali fizički ne mogu da izdržim - objasnio je Radanović.

Komentari (6)

Tanja

23.11.2017 16:24

al ih Kija unistava..mala zena od velike sladja..zmija je..TUZILA I Zlobinu mamu zbog intervjua

SIMON

24.11.2017 05:48

@Tanja - Zato je i dobila nogu i to javno, da se seća čitav život, jer je to zaslužila. Ona je katastrofa. Nedosledna je svojih reči.Čas priča jednu priču, čas tu istu izvrće., uglavnom kad ima raspravu sa Slobom gleda u kamere i pokušava da prikazuje "idealan brak" ,da je takav bio, ne bi se raspao. Njegova krivica ne stoji,, iako je to uradio i to javno, on nema šta da krije. Nikakav odnos u tom braku nisu imali i tostoji. Ona lukava, bezobrazna, manipulatorka.Ona je jnjega varala ui braku.

Zorica

23.11.2017 16:33

Prava je muš karčina

zix

23.11.2017 16:40

Nisi ti dečko ni prošao pored muškarčine. Uostalom ''ko se u kolo hvata, u noge se uzda''.

Gagicka

23.11.2017 17:14

Pravi muškarac kada ne može da se izbori sa situacijom koju je elem sam napravio jer misli da je srcelomac,uobicajeno je da ili bije ili pada u nesvest . Dobro , ipak u rijalitiju je, željan pažnje i para i nema nasilja pa daj da odglumim loše stanje. Bravo muskrcino. Srbijo moja, vrati vojsku sve je više muških suza nego ženskih!

aleksa

23.11.2017 18:01

Sloba pobegao od kreveta sa zenskom, pa uskocio u krevet sa muskom osobom.