Sloba Radanović
print screen
Sloba Radanović

print screen

Sloba Radanović, Foto: print screen

Kako su sinoć zadrugari imali prilike da gledaju snimke u kojima jedni druge uglavnom ogovaraju, jedan od njih imao je za aktere Milana Miloševića i Lunu Đogani.

Oni su pričali o tome kako Sloba brani Kiju i kako je često sa njom, a nakon odgledanog snimka, došlo je do sukoba između novinara i pevača:

- Rekao sam da mi je smešno što on toliko skače za Kiju, jer ako je ravnopravni učesnik, mora sama da se brani. Odmah je mene nazvao nakazom - rekao je Milan.

- Ono što si ti pokazao zove se agresija! Ti si krenuo i na mene i na Milana!  - umešala se Saška Karan.

- Boli me ku*ac, neću da te slušam više, ne postojiš!- poručio je Sloba Milanu. 

 

 

Komentari (5)

nedjo

01.12.2017 23:38

sloba je zakopao sam sebe i svojim javnim boleštijama

goran

02.12.2017 08:38

@nedjo - Kakva je ovo dno ekipa, Saska, Milan... Saska, primitivna, bahata alapaca ukazuje nekom da je agresivan a ona ima najmanje 10 rialiti tuca koje je ona zapocela.. O ovom nazzovi novinarcicu-tracari je zalosno trositi reci! Luna uskace u sve kao bugarska vegeta, Sloba ne zna sa koje strane da se brani, svi hoce kadar preko njega! Kija , prava dama!

mila

02.12.2017 13:02

@nedjo - Totalni promasaj rijalitija...ne znaju sta ce pa hoce da ubace Djoganijevce...fuuuj...parovi, parovi, parovi!!!

yoda

02.12.2017 08:13

Boze, ovaj Milan je pre svega, los covek, a kao takav i los novinar. Ne mogu da verujem koliko ruznih reci izlazi iz njegovih usta! Fuj!

goga

02.12.2017 12:12

Nego sta , nego da brani svoju bivsu suprugu. To je normalno. I tu je jedino postupio ispravno, kada je vec sve uprskao Ovaj Milan je prostak a o Saski da ne pricam. Dosla da se tuce i prezimi, jer muz radi kao cuvar i nema love. Sta se drci jadnica. Neuspesna kao i novinar.