Luna i Sloba
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Bio je mrak, i svi su spavali, a Sloba i Luna su skinuli bubice i ušli u raspravu. Opšte je poznata stvar da je njihova ljubav velika i fatalna, pa su scene koje prave nekad i više nego česte. Od silne ljubavi oni prosto ne uspevaju da se obuzdaju, te je zabeleženo kako je Sloba u jutarnjim satima skočio na Lunu dok je ležala. Najpre se brecao, vodili su debatu, a onda to...

Razlog zaista nikome nije jasan, jer je par dobro sakrio tragove rasprave, očigledano je da su skinuli bubice kako se ne bi čulo ovo što je Slobobana izbacilo iz takta i nateralo da odreaguje kao da je van sebe. Dok s druge strane, Anabelina ćerka je zaista bila mirna, tiha, i tek kad - kad nešto je prozborila.

Pogledajte snimak na 1:17 min:

 

Komentari (6)

Bata

05.02.2018 10:58

Znaju da svadja interesuje publiku. Ko cuti nije interesantan. Nemaju nesto pametno da pricaju.

Prijedor

05.02.2018 12:23

@Bata - Koja protekcija ,gde su bubice??? Sta cete sad produkcijo i novinari??? P.S.Svejedno mi je ako izbrisete komentar navikli smo.

mira

05.02.2018 12:47

@Bata - kada skine bubice kosa joj manje opada!

Ljubinka

05.02.2018 13:15

zasto produkcija ne objavi snimak gde Miki i Bora razvaljuju wc. Bas nema smisla zbog ovog. Sto je Produkcija sve nepostenija narod je sve vise revoltiran.

marko

05.02.2018 14:04

Gde je kazna produkcijo, sad su smislili da pricaju ujutru sta imaju da kazu jedan drugom. Pored Luninih kucica , Mikija, Milana , omladine sad i ovo.A vi glasajte glasajte. Ne bi me cudilo da imaju i telefon i da ga sad vesto kriju.

Ana

05.02.2018 14:35

Ajde produkcijo, reagujte sad ako ste objektivni. Luna i Sloba bez bubica.... ili ce i ovo kao i mnooogo gore stvari, proci ne kaznjeno. Pozdrav za besramnu i odvratnu Anabelu. Dusica je veliko razocarenje, i ona je pod Anabelinim uticajem. Hocemo veceras snimak gde ste videli dogovor Nene i Kije za vodju. Ako to ne prikazete...znaci da nije istina. LUNA NAPOLJE.