Luna i Sloba se svađaju
Printscreen
Luna i Sloba se svađaju

Printscreen

Luna i Sloba se svađaju, Foto: Printscreen

Ona je u garderoberu zatekla svoje stvari koje su bile bačene po podu.

Iako Luna ne zna o čemu se tačno radi i šta je ishod ovog ponašanja, njoj je svakako lakše kada svoj bes iskali na svom dečku Slobi Radanoviću.

On takođe teško podnosi sve poteškoće zbog kojih se često loše oseća, pa je tako u besu ponovo nastala svađa, nakon čega je Drvo mudrosti odmah pozvalo Lunu na razgovor.

Pre nego što su razgovarali sa Drvetom Mudrosti, Sloba i Luna su se opet žestoko posvađali, a krajnji razlog bio je zato što Sloba ne može da podnese ishitreno ponašanje njegove izabranice, pa je uz to prokomentarisao da će zbog svega što se dešava oboleti od raka jetre, pluća, srca i pretio joj da će ukoliko se ne smiri probiti kroz kapiju.

- Luna, nemaš razloga da budeš nervozna, nikome ne trebaju tvoje stvari u to budi sigurna. Svoje stvari možeš naći, samo se potrudi, one su u tvojoj blizini. - reklo je Drvo Mudrosti.

- Ali ja više ovo ne mogu da izdržim. Neko je sakrio moju kesu sa gaćama, moje stvari su svuda po podu, ja više nemam šta da obučem. Ne znam šta se desilo, ali ovo stvarno više nije normalno. - rekla je Luna kroz plač.

 

 

Komentari (6)

nedjo

12.01.2018 08:18

ovi ljudi nisu normalni

Ivona

12.01.2018 18:40

@nedjo - Ovo je jaka psihooška igra, svi pucaju, jer je neizdržljivo. Mnogo dug je period da bi neko mogao podneti toliko psihičkog maltretiranja..užas. Verujte da je bilo ko od nas tamo, posle mesec dana bi preskočio ogradu.Nema tih para koje bi me odvele u Zadrugu koja je postala ludara.Ko od njih izadje normalan, treba mu dodeliti medalju.

miki

12.01.2018 09:13

U sinoćnoj emisiji uživo svi gledaoci su u 00:32 jasno čuli zvuk mobilnog telefona koga je Luna držala u rukama, i to u sred emisije uživo! Nakon toga su pretresli stvari. Svi snimci postoje na YouTube. Ovo vredjan inteligenciju gledalaca.

pera rogonja

12.01.2018 10:00

zamajavanje naivnog naroda

mirjana

12.01.2018 13:00

Nekoliko svadja dnevno, a da se jako vole, je nemoguce. Glume svadju pa ljubav. Pa opet isto.

sale

12.01.2018 19:51

S obzirom sta radis i kako se ponasas rak mozga si odavno dobio hahahaha