Sloba i Luna
print screen
Sloba i Luna

print screen

Sloba i Luna, Foto: print screen

Njihov odnos je poremetila Kija, Slobina supruga, a noćas je došlo do žučne rasprave, međutim Kija ovaj put nije bila povod. Naime, Sloba je veoma depresivan i nervozan zbog svega što se dešava, te je pričao da želi da napusti "Zadrugu", jer više ne može da izdrži. On je imao raspravu sa nekoliko cimera, koji su ga ubeđivali da treba drugačije da gleda na stvari. Njegova nervoza je uticala na odnos sa Lunom, te su se na kraju posvađali.

- Nemoj da se dereš na mene više! Večito se dereš! Kakve veze ovo ima sa tobom?! Jesam uradio nešto? Ske*ao sam se i to je to! - vikao je Sloba.

Sloba je bio veroma nervozan, pa je neko vreme proveo u dnevnoj sobi, gde je bacao lopticu o sto, dok je Luna ležala sama u spavaćoj sobi.

Ipak, nakon izvesnog vremena, Sloba je došao kod Đognjeve, pa je došlo do pomirenja. Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo: 

Komentari (6)

denis

04.12.2017 11:24

Ok razumem da mu nije islo sa Kiom, koja je svetlosnim godinama u svemu iznad vecine tamo, ali ako mu je izbor blogerrka, on decko u velikom problemu od ociju, preko pameti do rasudjvanja!

Mila656

04.12.2017 11:54

@denis - Bolje blogerka,nego nezaposlena stjuardesa koja vise u zivotu nece moci da radi za neku avio kompaniju nakon ove blamaze.

LISAC Sloba

04.12.2017 11:55

@denis - Taj Sloba kad nije po njegovom ,,na isti nacin'' se ponasa i prema Kiji i prema Luni. Kija onda ode i ostavi ga ( da ne bi iznosila prljav ves i braka) a Luna vice kadkad i histerise. Pitanje se namece: Ko je u svari Sloba u 4 zida? Zasto nije prihvatio razlaz pa onda i razvod kad mu je Kija nudila? Sta taj Sloba ocekuje od Anabele - mozda da ge ,,PROGURA" na estradi jer je Kiju odavno finansijski iskoristio da se ,, cuje za njega''.

Kik

04.12.2017 12:39

Kija je u svakom pogledu iznad njih.Luna aljkavusa ruzna bez morala a ovaj bez karaktera.Pametna je Kija spasila se .

RUŽICA

04.12.2017 14:03

Boli ga što je čuo koliki je Kija dobila honorar,a on mora posle izlaska da plati sve kazne od zadruge u iznosu ljubavnicinog honorara.A ljubavnica mu nije ni pomenula da će mu pomoći da otplati te kazne.Ne da ljubavnica pare kao Kija.