Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Luna Đogani, njegova rijaliti ljubavnica je to teško podnela.

Međutim, kad se sve sabere, Slobi baš i nije toliko loše, iako stalno kuka kako mu je teško zbog preljube, zbog supruge, zbog svega.

On je jutros bio vrlo veseo, a Luna mu je u jednom trenutku prišla s leđa i uhvatila ga za penis. Preko trenerke, naravno.

Luna i Sloba

print screen

Luna u akciji, Foto: print screen

Sloba se malo postideo i brzo je sklonio Luninu ruku sa nepristojnog mesta, a ona mu je mazno, na uvce, rekla da joj je jako nedostajao. 

 

Komentari (3)

...

30.11.2017 21:08

Iskusna cera bravo za roditelje. Sad uzivaju citajuci ovo. Sad ce i mama da stigne... i ona je iskusna sa muskarcima... treba joj malo lufta nije dugo bila pustena sa lanca. Troje rodila dece i to ovako vaspitava? Jos zensko dete...

Kili

30.11.2017 21:37

@... - Sto vredjas devojku, pa nikog od nas nisu rode donele, dokle vise ovakve stvari da budu tabu i strasne da se dogode, pobogu mladi ljudi vole se, jedina njihova prepreka je sto ih snimaju 24h pa to nekag verovatno zaborave. Ne rade nista sto ne rade drugi mladi parovi.

ddd

30.11.2017 21:41

Mnogo neka fina i vaspitana devojka. Mamica ce je podrzi. Dete joj fino ne moze se snadje. A muskarcina place kako ima priblemeu braku. CIST PROSTAKLUK