Luna, Sloba, Kija
Printscreen
Luna, Sloba, Kija

Printscreen

Luna, Sloba, Kija, Foto: Printscreen

Nakon turbulentnog perioda, Sloba i Luna su ponovo uplovili u mirnu Luku, a onda je pevač otvorio dušu.

- Ti želiš da budeš sa mnom? - upitao je Sloba, Lunu koja mu je odgovorila pitanjem:

- A, šta ti misliš?

- Mislim da želiš, ali da se nekada nečega plašiš - odgovorio je da na kraju Radanović na sopstveno pitanje da se na svakom koraku u "Zadruzi" posvuda oseća strah.

- Plašim se sama sebe! Zato što sam debil, retardirani retard, kreten - ljutila se na sebe Đoganijeva.

- Meni je stalno u glavi da se ti toga plašiš. Ne postoji nikakva mogućnost da ćemo se mi pomiriti, šta god da se dogodi i kako god da se ti ponašaš. Zato se ti opusti - dodao je Sloba.

 

 

 

 

Komentari (5)

Sneza

04.01.2018 11:31

Sta znaci retard i jos retardiran? Ja sam dete 70 i mi takvo ponasanje i recnik nismo imali. Ja sa moji 40 stvarno neznam sta to znaci?

Dragče

04.01.2018 14:56

@Sneza - baka Snežo, to je sleng. Kovanica koja, kao i svaka kovanica ima uglavnom besmisleno značenje. Na primer, kao kad vi napišete: " ja sam dete 70..." a na kraju zaključite: " ja sa MOJI (h-nepostojeće) 40...." pa ispada da vi imate 40 godina a ne 70. Ili kad rečenicu koja nije upitna već izjavna, završite sa upitnikom na kraju. Eto vidite koliko sve gluposti ima u našem jeziku.

Miljan

05.01.2018 00:42

@Sneza - Veceras je Zorica rekla istinu. Po prvi puta iskren. Luna i Sloba su krivci za sve sto se dogodilo. Sloba je trebao reci svojoj zeni mnogo ranije, ovo ne ide, ja idem na drugu stranu. I to bi bila druga prica. Ovako je Kiju prevario dok je u braku, napravio od nje skota,ponizio je pred tolikim svetom. A Luna je kriva sto se uhvatila coveka koji je ozenjen. Iskusna zena je to uradilo sa namerom. Jedina zrtva je Kija.

goga

04.01.2018 14:40

Ljudi pa ovo je bolest. Da li je moguce da ovo Produkcija drzi i trpi u zadruzi. Koje to veze Anabela ljubavnica, ima kada se ovo trpi i namece gledaocima i mladim ljudima. Ovo treba razdvojiti pod hitno. Jer moze da se desi, ne daj boze, ali moze biti svasta. Ovo je, ne ljubav, ovo je posesivnost koja je presla u bolest. Nasilnik ona jer je to u kuci imala svakodnevno a on balvan, neukrotljiv, i ovakva mu ne treba.

za gogu

04.01.2018 20:46

@goga - ....jel ti opet nešto "slučajno znaš" i "lično ne poznaješ"....Kiju. Kao što obično tvrdiš u svojim redovnim komentarima o Slobi, Luni i Kiji.