Sloba i Luna
Printscreen
Sloba i Luna

Printscreen

Sloba i Luna, Foto: Printscreen

Radanović je počeo da plače i pred Lunom pričao o tome koliko mu je teško zbog svega što je uradio Kockarovoj.

- Nemoj pogrešno da me shvatiš. Ja ne gajim nikakva osećanja tu, ali, brate, ja sam nju povredio. Jako, i to me boli - počeo je Radanović da priča blogerki, koja je samo ćutala i slušala.

- Ja sam uvek želeo da ispratim svoje srce koje voli tebe. To bi se kad-tad dogodilo i napolju. Ja znam kakav sam odnos sa njom imao - nastavio je pevač.

 

 

Komentari (11)

Ivana

09.12.2017 08:38

Nikad nije kasno da se covek vrati na pravi put. Razni sunovrati postoje u zivotu svih nas.Ne verujem da ce se Sloba I Kija pomiriti, ali ljudski je da svako krene na svoju stranu. Sloba je pao pod uticaj Lune, koja nije birala sredstva, ponosno "zinula" da je zaljubljena, sto bi svaka normalna devojka precutala, sacekala, da izadje I'll da on resi svoj problem. Ali NE, ona ga uzjahala I ne pusta.

didi

09.12.2017 09:59

@Ivana - Sta lupas ti cuj pao pod Lunin uticaj on je znao da je ozenjen sad nema nazad treba Luna da ga sutne a on lepo da se vrati kod zmije Kijice i da bude papucar sta cmizdri sada Luna do pobede

Nena

09.12.2017 10:16

@Ivana - E, teško je žabu u vodu naterati, stvarno. Kao, nije mogao da joj kaže da oladi. Ili da ne reaguje i da je pusti da priča kako je zaljubljena, ka sopstveni problem. O čemu pričaš ti. Kakva Luna. Nije tu Luna ništa kriva. Nego je njemu njegova žena pre ulaska rekla da on više nema ženu. On to uzeo zdravo za gotovo i naravno počeo da gradi nove odnose u svom životu.

Kiseli kupus

09.12.2017 10:24

@Ivana - Sloba je gubitnik. Izgubio je kvalitetnu ženu, uništio karijeru i pokazao da je obični mamlaz koga vrti oko prsta mala garava.Velika sramota za muški rod i roditelje. Treba da se zavuku u mišiju rupu.

MIONA

09.12.2017 17:08

@Ivana - To "jahanje" jebilo uzajamno.Jednostavno, njima se desila ljuav. to je nesporno.Sloba jezaista ludo voli,kao i ona njega. To niko ne može promeniti.Ljudski je da imaju korektan jodnos sa bivšom. Tako se radi u civilizovanom svetu.Ona je je ta koja je svesno ili nesesno uništila se što je bilo nekada davno izmejdu njih.kada nema ljubavi, hemije, nema tuviše ničega ,draga moja.Za obadvoje je ovo najbolje jšto su izabrali, svakosvoj novi put isreću.

goga

10.12.2017 01:39

@Ivana - Priznao je da je prevario. Rekao je veceras novinarima da je imala tesku operaciju i da posle toga ona nije zelela imati odnose, ali je pre nego je usao u rijaliti imao odns. Nije rekao da je varao dok se ona oporavljala, nije rekao da njegova majka je

sokrat

09.12.2017 11:09

Kija i Sloba imaju istoriju i njih veze ljubav, a luna je za jednokratnu upotrebu.

SIMILE

09.12.2017 17:05

@sokrat - Totalno pogrešna procena Sloba ne voli Kiju inikaka osećanja nema prema njoj. obzirom da je on čovek, a onanije, ima grižu savesti što je touradio javno, jer mu je ona psihološki jto nametnukla iako njegova krivica uopšte ne stoji.Ona je ta kojaje njega varala u braku i vzi,.on je samo izvršio izbor idoneo odluku o svom budućem životu jer je to njegovo neotudjivo pravo. Nigde on nije pogrešio. Ona pere sebe nabacujući krivicu na njega.Napad jenajbolja odbrana.Ona je manipulatorska.

nedjo

09.12.2017 11:58

ovi nisu normalni

Ivqna

09.12.2017 18:30

Uz, Kiju je Sloba pevao I smejao se, uz Djogani place I povredjuje se. Tek sada mama moze da vidi sta je bolje za njenog sina. Borila se mala Kija protiv Anabele koja je nastupila prepotentno,kao ona je zvezda( ni jednu pesmu joj NE znam), zastupala Slobu I nadvisila ih oboje.