Slobodan Radanović
Instagram / SLOBAofficial
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Majka supruge Slobe Radanovića sinoć se uključila u Zadrugu i otkrila istinu o Slobinom i Kijinom braku. Ona je najpre kratko porazgovarala sa voditeljkom, pa je ispričala da je Kija doživela emotivni krah zbog javne izdaje, ali da je, zahvaljujući lekarima, dobro. Rekla je da Kija nije podnela zahtev za razvod, jer čeka da se rijaliti završi, a onda je upitala Slobu zašto je izdao njenu mezimicu.

- Ne opravdavam sebe za to što sam uradio ovde. Verujem da bi se kad-tad to dogodilo. Kristina mi je pred ulazak u Zadrugu rekla: "videćemo da li ćeš imati ženu kad izađeš". Poslednjih godinu i po dana sam propatio u toj vezi, jer moja žena me je odvojila od porodice - rekao je Sloba.

Kijina majka Nadica mu je rekla da svaka majka treba da stoji uz svoje dete, i da se ovde ne radi o grešci koja je obična, već o izdaji braka!

- Kristina je prošla kroz pakao, jer je to bila velika i čista ljubav, bezinteresna. Sloba nas nikada nije uvredio, ali nas je izdao. Gledala sam dete kako je skrhana, to je emotivni šok i bol. Neka je njemu sa srećom, nije lep način, trebalo je odmah da joj kaže, kada je ona bila u rijalitiju. Ali ovako brutalno da je izda je užasno. Flaster na srce, osmeh na lice, pa među ljude, to sam je naučila i rekla da uradi - rekla je Kijina mama i neprestano ponavljala o izdaji koja je izazvala emotivni krah njenog deteta.

Nakon ovoga, Sloba je odlučio da odbrani sebe.

- Reći ću vam sada nešto što ne znate, ali ja sam 70 odsto svoje svadbe proveo svađajući se sa svojom ženom! Ona mi je na kraju svadbe rekla da se pokajala što se udala za mene. To je najmanja stvar koja se desila u našem odnosu. Ona mene nije izdala ovako kao ja nju, ali me je izdala na drugim nivoima. Išao sam protiv svoje majke da bih nju zaštitio - rekao je Sloba i otkrio nešto što je sve iznenadilo.

- U poslednjih godinu i po dana, nas dvoje smo živeli kao brat i sestra. Nije samo problem to što nema seksa. Nestalo je strasti, ali to nije bila ta ljubav koja je bila na početku. Kija mi je branila da je pomilujem, dodirnem. Bio sam ucenjivan razvodom, posle svake svađe mi je pretila da ćemo se razvesti, zbog čega sam rastrzao sebe da bih očuvao brak - rekao je Sloba i dodala da je Kiji smetala njegova porodica,

- Nije želela da komunicira sa njima. Ne bi izlazila iz kola kada bi dolazili u posetu roditeljima u Zrenjanin već je imala običaj da im se javi kroz prozor - rekao je Sloba i komentarišući priču da su on i Kija spavali svako kod svojih roditelja.

Komentari (66)

ovo je tašta iz viceva

22.10.2017 06:46

Ako je tako, spasio si se na vreme dok nisu došla deca.

Ota

22.10.2017 08:47

@ovo je tašta iz viceva - Potpuno se slazem sa tobom i treba decka ostaviti na miru da resi svoj status.

Marina

22.10.2017 06:51

Sloba izdajica!!!!!!! Nije smeo zeni u oci da kaze istinu nego je to morao da kaze ispred cele nacije. Sram ga bilo!!!!!!!! Bas mu je bilo tesko u braku......kako da ne. Ne veran je bio zeni zato je i rekla da se pokajala jer se udala za njega. Samo jos jednu stvar da kazem da je naivnog Slobicu pozdravila Tijana ajfon. Ona moze da kaze kako je Sloba posten i naivan

DILKAN

22.10.2017 10:16

@Marina - Pa znaš šta, draga moja. pošto oni nisu ni imail bračnu vezu, već samo papir i normalno b ibilo da jejimao nekog van kuće. Samo ex "svetica" ne prijavljuje svoje izlete.... a i to smo čuli preko medija....Sasvim je normalna situacija da seljuddi razvode kada više emocija nema. U tom slujčaju treabiti inteligentan, poželeti jpartneru sreću i produžiti dalje. kod malogradjana dolazi uvek do pljuvanja i iznošenja prljavog veša, što je apsolutno neprimereno.Osudjuješ nekog, a ti si izazao sve.

Milica

22.10.2017 07:41

Pa posto si je varao na svakom cosku, naravno da nije zelela tvoje dodire i hvala Bogu sto si otisao iz njenog zivota varalico. Glumis zrtvu!!!!!!! Bog je spor ali siguran

Evelyn Krimova

22.10.2017 09:49

@Milica - Tako je! Kija se spasila! Kako god bio veliki udarac da vam neko sa kim zivite priredi ovakvo ponizenje, on samo govori o sebi i svom karakteru sta je spreman da uradi. Ako je to uradio lako pred kamerama, pa mozete da zamislite sta je radio bez njih! Svi oni koji podrzavaju njegov postupak neka se stave u poziciju Kije! Ako mu nije bila dobra, sto se nije razveo? Ne zna ni da li je dosao,ni da li je posao...a ova izvestacena i netalentovana glumica Luna je bas za njega! Nasla vreca zakrpu!

DARKO

22.10.2017 10:10

@Milica - Nije on nju varao , nego ona njega /to je izjava njegovog bliskog prijatelja/, tako da je njihova veza pukla pre godinu i po dana i oni ništa zajedničko nisu imali sem stana iznajmljenog na Dorćolu. Sloba je vrh. Jedan predivan i lepo vaspitan momak, izuzetan pevač. Našao je konačno ženu svog života i joni će se nakon rijalitija venčati.Da sam bio na njegovom mestu ovu kuradu bih sa sve koferom izbacio kroz prozor...

Milan

22.10.2017 07:52

Jadan Slobica bas se namucio u braku.HAAAAAA Kakav folirant i kako je bezobrazan. Nije smeo zeni da kaze kada je bila u zadruzi da se zaljubio pa se sada pravi da je zrtva. HAAAAAAA I nije mu dosta koliko je vec povredio zenu nego javno je sada i omalovazava. Jadan Slobica, proputovao pola sveta zbog zene, uzivao kao car i sada kada je Video da sa Lunicom ima vece sanse zbog karijere i njenih roditelja, na brutalan nacin i svesno unistava zdravlje sopstvene zene sa kojom se ispred Boga vencao

u prolazu

22.10.2017 08:41

@Milan - Koliko je ex zena neutesna videsmo sinoc kada je novinarka Dragana Tripic pokazala snimke koje su nepoznati ljudi poslali njoj , gde se 'neutesna' i razuzdana Kia zbavlja i pije alkohol .....jedino sto mogu da kazem da je Sloba isuvise bio fin za takve ostrokondje i dobro je da je stavio tacku na to dok jos nemaju dece !!!!!

Viki

22.10.2017 08:50

@Milan - Ta slika je namestaljka draga moja i tu sliku sam odavno videla. Cista manipulacija glupi ljudi

DILA@u prolazu @Milan

22.10.2017 10:04

@Milan - Bravo za komentar. Upravo tako.još će tu isplivati što šta. Mamica izjajvljujejda je jbila na infuzhijij i na tabletama, pa verovatno i jeste ali od noćnog provoda i konzumiranja alkohola.Mnogo mi se svidja ovaj momak koji je iznad ove malogradjanštine, i dobro je štro je konačo progledao i našao Lunu., Njihova veza je zasita jaka. Venčaće se sigurno po izlasku iz rijalitija. On će se preporoditi, zaista ne zaslužuje da pati više, a karijera će mu krenuti naglo.

ceca

22.10.2017 12:35

@Milan - A Tripićka? Koje je to zlo! Ona će pokazati slike! Ko zna kada su načinjene! A ta pristrasnost i podržavanje, samo što se nije smejala zajedno sa plavookom Lunom! Tripićka je redovna na Duelima, a mi viši nismo redovni na kanal TV Pink!

Marko

22.10.2017 08:04

Cekao si da ovo sve kazes posle prevare i na televiziji pred narodom. Kako si decko nizak i plitak. Mislim da te vecina majki nikada ne bi pozelea za zeta. Naravno, Anabela se odmah javila, da te pohvali, tebe i tvoj govor. A ustvari jadno je to sve sto si rekao, ali nije ni za cuditi da te je bas ona podrzala, jer ona voli takve ljubavne avanture. Sram ih sve troje. Ali zelim joj da ona bude na mestu ove majke za koji mesec ili godinu i da onda nju pozovu na telefon da vidimo sta ima da kaze.

Viki

22.10.2017 08:08

Kada bi Kija reklapravu istinu o Slobi narod bi se sokirao!!!!!!

MILE

22.10.2017 09:57

@Viki - Aha, hajde još neka manipuliše i tupi , da vidimo koliko će da izdrži u prljavim igrama.Da je iole inteligentna žena ne bi se eksponirala po medijima.Stvorila bi sebi prostor da bi se mogao pojaviti neko drugi ko će je voleti onako kako ona zalužuje.Ona nije "svetica" sve se zna.Neka produži dalje umesto da se sveti, jer je ostavljena žena. Povredjena je sujeta a i te kako zna istinu.Pere se kroz medije. Malogradjanska posla.puna podrška Slobi i luni, do pobede.

V.Vasiljiević

22.10.2017 10:14

@Viki - Sad će to novinari ali oni pravi-istražiti. I Tijanu i sve Tijane, pa ko bi hteo da ga posle svih dodiruje ona koja je za njega učinila mnogo a vraćeno joj tako, jer, videsmo šta radi pred očima javnosti, a šta li je tek tamo negde dok je ona zaradjivala za oboje? Oslobodila se bede, sad neka brine mama Bukva a to što će snimiti s njim par spotova ili šta već, treba to finansirati nema Kije da ulaže pare.Mene je zaprepastila reakcije Lune (što li) da zamalo ne zaplesa?! Strašno!

mila

22.10.2017 11:28

@Viki - Meni je crnja Srbija koja podrzava ovakvo ponizenje...treba da se razvede ako ne ide ali slusajte njega sta prica...godinu ipo dana se muci a uzima novac od nje i pre sest meseci se vencava u crkvi da bi sad pricao o seksualnoj situaciji u braku..jel to treba podrzati????

Miki

22.10.2017 08:23

Ja sam u potpunom soku!!!! Sloba je svoju zenu koja ga je hranila i pomagala u karijeri i podrzavala ponizio na nacin na koji nije niko nikada ponizio, javno i sramno. I nije mu bilo dosta nego iznosi cinjenice kako je on bio zrtva. Ja sam sokirana stvarno U istoriji nema ovakvog slucaja. Sram ga bilo!!!!!!!! Dobar i posten Sloba. Haaaaaaa Sram ga bilo. pa nije ni jednog trenutka pokazao da mu je tesko!!!. Pa da se todesilo mom neprijatelju meni bih bilo zao.Luna i Sloba nemaju nikakvog blama

SvetlanaP

22.10.2017 09:44

@Miki - Ne poznajem ovog tipa, ni njegovu zenu, ali i ne moram, jer kada je neko do te mere zao da otvoreno ne kaze da ne zeli vise da bude u braku i trazi razvod, vec dodje u rijaliti da je otvoreno ponizi i popljuje na sve trenutke koje je proveo sa Kijom! To je da se zgrozis. I dok Kijina majka ocajna govori ona raspustena Luna se krevelji.... pa eto kako god, on je dobio ono sto je zasluzio u obliku ove isfolirane i neobrazovane face... Dobrodosao u klan Bukva-Djogaj!

DUŠKA

22.10.2017 09:51

@Miki - Tvoje korisničko ime ne odgovara ženi. Sve ostavljene su takvog vidjenja. Slobin brak jejpukao mnogo ranije. Ostalo mrtvo slovo na papiru koje će se iskoristit isamo za razvod. Ostanak sa bivšom je emocionalno nemoguć, jer on ludo voli drugu ženu, kao i ona njega. Zaista su poseban i lep par. Pošto nisi u toku zbivanja a suviše si pristrasna i balaviš o nekom poniženju ili već čemu, zapitaj se jzašto je on to uradio.Koliko puta je bio povredjen, koliko puta ga je izdala i dr. i dr.

Tri prsta

22.10.2017 09:55

@Miki - Sloba mi nikada nije bio simpatican, i nije trebalo ovako nesto da uradi javno i pred milionskim auditorijem. Jednostavno nema tih para za koje se treba tako blamirati. Ali mi je u svemu jos crnja licemerna Srbija, koja podrzava ostanak u losem braku. Ocigledno je da taj brak nije valjao, i da ta ista Kija nije nikakva svetica i da je htela samo "na vreme" da postane gospodja. Brak je nesto sasvim drugo. Da je vas sin, brat na Slobinom mestu da li bi ste ga savetovali da ostane u toj zajednici?

Trt

22.10.2017 08:49

Ne brini nista, Slobo, mama ti već priprema svatove, Gagi će da ti pogura karijeru, a ti samo lezi i vodi ljubav. Beskicmenjak i parazit.

Luna

22.10.2017 08:56

Sloba je manipulator, izdajica, ne postuje ljude koji su se za njega borili u proslosti kada nije imao novca za kiflu i sada glumi nevinost. Kako da ne....glupi ljudi ce se primiti na tvoju laz ali od srca verujem da nas narod ima mozga i da ne moze da se podrzi covek koji je na brutalan i najbezobbrazniji nacin ponizio sopstvenu zenu i stavio je u bolnicu. Sram te bilo Slobodane, ni malo duse nemas, samo te vuce novac i nagoni

Masa

22.10.2017 09:01

Sloba je pokazo da je nula od coveka u svakom pogledu.Novinarka Dragana podrzava Lunu i Slobu sto je krajnje neprofesionalno.Luna je rasturacica braka i svi koji podrzavaju to podrzavaju razvrat i nemoral.Sloba je trebao sve sto ima da rascisti u cetri oko sa svojom zenom.Ovako se javno blamira i pokazao je da je niko i nista,Kiji zelim svu srecu.

mila

22.10.2017 11:24

@Masa - Luna juce bez blama porucuje Slobinoj zeni da se vise ne blamira i da se povuce iz price...niko od novinara nije komentarisao taj bezobrazluk...zadruga je za mene zavrsena jer je sve namesteno...

Ana.m

22.10.2017 09:19

Pa i vidi se na svakoj njihovoj slici, i svakom njihovom snimku, pa čak i onom sa svadbe da tu nema ljubavi. Ni na jednom snimku nema poljupca, zaljubljenog pogleda...... Na snimku sa putovanja kao da su dva prijatelja, a ne zaljubljeni par...

Tanja

22.10.2017 09:29

Mizerija od coveka je ovaj Sloba.Javno da iznosi privatne stvari je tako jadno.Videli smo ko je i sta je cim je usao u vezu sa Lunom rasturcicom braka.Koja ima veliku podrsku od novinarke Dragane.Svi koji ih pozdrzavaju ne podrzavaju ljubav nego nemoral i to javno.

mila

22.10.2017 11:22

@Tanja - Ja bih volela da se Dragani isto desi neka Luna u kuci...sramno je kako u ekstazi podrzava ovaj blud...piiih...

Dragan,Niš

22.10.2017 09:34

Ova nova zadrugarka je naj bolje ocenila Slobu,mlakonja i papučić koji nije imao petlju da stvari rešava lično nego se upetljao pa sada se vadi!!

zar

22.10.2017 09:35

Decko je klasican MAMAROS!!!! Kad je dosla Mama onda mu je laknulo i oslobodio se sa Lunom. Da Mama nije onda usla u Zadrugu, jos uvek bi se on premisljao. Pred celim svetom je u rijalitiju naplatio i vratio svojoj supruzi, sve sto joj je zamerao, sve sto mu je smetalo. Najbolje je na ovakav nacin, Mama je dala odobrenje!

Mila

22.10.2017 09:36

Mnogo sam Slobu zavolela kada je biou Pinkovim Zvezdama i videla sam koliko je njegova zena uz njega i koliko ga je podrzavala. A sada koliko je pokazao u Zadruzi da je bio lencuga, bezobrazan i javno se razvodi bez blama ispred cele nacije. Pa ovo je dno dna. A glumi zrtvu!!!! Sram ga bilo za sva vremena.Bio je siromasan i nije imao sta da jede i sada kada je umislio da je postao popularan puje po ljudima. FUUUJ. Emotivno i psihicko zlostavljanje zene treba da bude kaznjivo zakonom

Marko

22.10.2017 10:55

@Mila - Ko ste vi da upravljate tudjim životima i da osudjujete tudje postupke,a niste u stanju ni sebe da doedete u normalno stanje.Ko je taj koj ipiše životna pravila i odredjuje živote drugihl judi.O kakvom vi poniženju pričate, o kakvoj izdaji.Oni su bili pred razvodom.Da nijeju rijalitiju, eć bi bio razveden. Vašoj pljuvačini nema mesta.Žrtvu glumi "čestita" bivša.pa sinoć je novinarka dobila poruke gledalaca da se ona zabavlja i pijanči, tako da ne stojj infuzija niti tablete, zbog stresa,

Frend

22.10.2017 09:41

Kristina se raspisala. Ej, Kristina.......providna si, prepoznatljiva. Ohani malo.Ko te ne zna.....

Mina

23.10.2017 00:32

@Frend - Nije Kija dragi Frend nego Mina i ja zivim u Americi. Pozdrav sa Floride

nada

22.10.2017 09:49

Niko nije izgradio srecu na tudjoj nesreci tako da nece ni Luna i sigurna sam da ova veza nema dugorocnu buducnost !!!!!!!!! Novinari ce iskoristiti svoje pravo da ih proganjaju i budu za petama tako da ce puci - drugo za Slobu se suskaju i druge stvari da je gej ???????? Pusticemo vreme da pokaze sta je tu ustvari istina !!!!!!!!!!!

VINKO

22.10.2017 10:44

@nada - Obzirom da je Slobi ostaotelefon u kući, poruke i snimke je slala bivša Dušku iz BGD. Samo se pitm koliko je platila tu uslugu da iznese u medije i da ga provocira na nagrublji prostački način. To je njeno delo, njena osveta. Logika nameće samo jednu stvar, ako je to tačno zašto je njoj toliko stalo do njega? Ona je providna i neinteligentna osoba.Čak i da je tako, a nije,. Lluna ga ludo voli kao i on nju, tako da ostaju zajedno ma šta pričali ma šta govorili onjemu.On je čovek njenog života.

Viki

22.10.2017 10:05

Sada se obracam svim zenama na ovom svetu i zelim da ih pitam kako bi se one osecale da ih javno muz ponizi ispred cele Srbije, Jugoslavije i ljudi iz dijaspore???? Ili da ponizi njihovu cerku??????? Ljudi Boziji stanite na put nemoralu, razvratu i prevarama koji nasa zemja ima. Pa da li su Sloba i Luna za postovanje?????? Koriste reci kao branimo ljubav.Ma kakva ljubav, nemaju onipojma sta je ljubav. Klinci su se samo napalili i to je sve.Ljudi probudite se i postanite pametni. Vreme je doslo

MIA

22.10.2017 10:35

@Viki - Nema tu nikakvog poniženja ni izdaje. Oni nisu ni imali brak u pravom smislu te reči. Što znači njima jesamo ostao bledunjavi venčani list za razvod.Venčani list ne znači ništa ako nema ljubavi, uvažavanja iuzajamnog poštovanja.Znači, bračn idrug se vezuje drugim stvarima a ne papirom, već zajedničkim životom, a toga kod njih nijejbilo. Šta sada ona hoće Izigrava uscveljenu ex ženu koja se provodi i pijanči, dok je majka izjavljuje da prima infuziju i koristi tablete.Malogradjanština.

Kimivrdnik

22.10.2017 10:41

@Viki - A sta je po tebi trebalo da ostane sa tom koja mu rodjenu majku nije postovala? Koja ga je ppnizavala gde stigne? Sa kojom je ziveo kao sa sestrom? Ne!!! Bolje ovako pre nwgo sti su decu dobili svako na svoju stranu

Dada

22.10.2017 10:14

Kija kada je usla u zadrugu da otvori oci svom glupom muzu, bila je dama i svaka rec joj je bila na svom mestu i to niko ne moze da ospori.A taj razmazeni Slobodan i velika lencuga nije imao hrabrosti da kaze istinu i svo vreme lagao celu naciju. Kada mu je mamica dosla on je on pustio svoje pipke, pa nije se on ozenio sa majkom, nego se ozenio sa Kijom i nije se Kija udala za njegovu majku, nego za Slobu. A to sto Kija nije htela da bude sa Slobinom majkom, to treba pitati Kiju. Svekrve........

Hipnotisana

22.10.2017 10:32

Sve jasno ko suza.. sad jos deke i bake da se jave uzivo u program, i jjos koja strana u novinama, pa da se postane poznat..

Anonimus

22.10.2017 11:47

Pa retko koja zena voli muzevu porodicu, najcesce sa razlogom, jer ne mogu da se pomire sa cinjenjicom da sin sad ima svoju kucu, porodicu, u sve se mesaju, sve ih interesuje, ne daju im mira.. pricam iz iskustva. Kako da ih voli?? A sto je on bio sa njom godinu ipo bez strasti, jos nakon svih tih svadja? Zrtvovao se za brak, pa onda prvom prilikom je prevario, i to javno.. ja verujem da je sve ovo namesteno, ali komentarisem uopsteno, ne samo za njih dvoje..

mula

22.10.2017 18:49

@Anonimus - Videli smo Safetovu mamu,sve kao nece pa rece najodvratnije sa snaju...ko bi takvu svekrvu prihvatio?

Nada

23.10.2017 00:41

@Anonimus - Sve ovo namestila i smislila Anabelica za svoju razmazenu i prljavu Lunu i non stop smislja podlosti. Poslala novinarki staru Kijinu sliku. Sram je bilo!!!!!!!!!! Sladi se tudjoj nesreci

Sanja

22.10.2017 12:31

Luna je naodvratnija devojka koju sam ja ikada videla. A Sloba je jadnik, koji ce platiti za sve sta ja no govori i radi. Naravno ako brak nije dobar da treba da se razvedu ali ne javno kako on to radi. On je usao u Zadrugu kao ozenjeni covek na koga je ova spodoba bacila oko ne srameci se sta radi. U zatvorenom prostoru nijedan muskarac nebi odoleo kada bi ga devojka bukvalno napadala kao sta je ova sa celom na koji avian moze da sleti

zzz

22.10.2017 16:44

@Sanja - Jadnica.... dogovorila se sa mamom da je to jedini nacin da ga uhvati. Taktika unapred razradjena o glavu im se razbila!

Viki

22.10.2017 12:42

Slobodan treba da stidi svojih reci jer je javni ispred cele naci ponizio i svoju zenu i njenu majku koje su ga hranile i odevale i stan placale za jednog odvratnu lencugu. Sram ga bilo. Sada se prikazuje kao neka zrtva. Pitajte Tijanu ajfon da vam kaze ko je Slobodan

Slaki

22.10.2017 16:34

@Viki - Ljudi bilo kako bilo nisu prvi koji se razvode, neinteresuju nas njihovi razlozi i kako su zivjeli. Nego meni je samo naj gori moguci nacin i mjesto gdje je on ponizio zenu i nastavio pred cijelom nacijom da vara i razvidi se od nje javno.Kako ga nije sramota mogao je izaci iz Zadruge i on i Luna pa napolju nastaviti, a ne ovako pred svima javno. Meni je to dno dna, a ona Luna ko fol mlada a presla vise muskaraca od neke starice, dno zena sta reci...tabula raza ...

mila

22.10.2017 18:47

@Viki - Ako nekoga ne volis onda ne uzimas novac od njega niti pravis crkveno vencanje...Safet je koristoljubiv a sad misli da ce preko wc porodice da uspe...

Jovan

22.10.2017 13:00

Jadan Slobica, videopola sveta i uzivao, zenamu platila rekame i sptove i podrzavala ga. I on sada tu zenu javno blati i ponizava!!! Pa ljudi da li je to moguce?? Nije imao herca da to kaze zeni u oci nego je ponizava i blamira ispred cele nacije. Ko ovo podrzava svaka mu cast. Pricaju da je to ljubav??????Klinci obicni koji nos ne znaju da obrisu. A sto se tice Lune svaka cast. mala zna dobro da trese gu****m. Mogla bida nadje veoma dobar posao sa sipkom.

Branko

22.10.2017 13:57

@Jovan - A sta je za tebe ljubav?Materijalno ulaganje u partnera u braku u kom nista ne funkcionise godinu i po dana. I to nije ponizavanje i blamiranje pricati javno koliko si novca ulozio u bracnog druga,a narocito ako o tome prica tasta . Od sinoc podrska Slobi 100%.

Marija Telečki

22.10.2017 14:46

@Jovan - Kristina, ajde prestani molim te. Preterala si. 90% komentara ovde je tvoje. Raspoznaju se. Providna si, shvataš li.

Ona

23.10.2017 00:44

@Jovan - Daj molim te sta mu je Kija i Nadica platila??? Nadica radi kao konobarica..a kija leteca konobarica! Pa dali znate koliko je Sloba imao do sada nastupa? Celo leto je bio angazovan! Zato se kiji tesko odvojiti od njega jer je izvor dobre zarade!!!

goxy

22.10.2017 13:15

Sloba je priznao da je to jedna vrsta izdaje. Izdaja braka kao institucije i osnovice svakog drustva.

Mila

23.10.2017 09:13

@goxy - Bravo goxy, sta vise reci. Ali nije to bila samo izdaja nego je to bila javna izdaja ispred naroda, ispred milona ljudi !!!!!! Pa to je kaznjivo zakonom. On je ucinio kriminalno delo jer je sopstvenu zenu javno mentalno i emotivno zlostavljao 2 meseca. Ovde u Americi on bi sada bio u zatvoru a ne u realitiju. Samo mu pogledajte facu i sve ce vam biti jasno. Faca i pogled su mu uvek blagoteleci, a frizura i lice zajedno kao jedno nojevo jaje, Nedaj boze da mi ovakav bude zet

Brančilo

22.10.2017 14:38

Pa dobro, što se ta Kija ne razvede od njega. Odmah. Sutra. Podnese fino predlog za razvod braka, dece nemaju, sve bude brzo gotovo i razvedeno. Fakat da tu ljubavi nema pa time nema ni braka. Osim na papiru. Brak je tamo gde je ljubav, obostrana. Zašto to ne učini i skloni se iz medija? Pitam sve prisutne. Čekam neki mudar odgovor.

Geti

22.10.2017 15:52

@Brančilo - E bas mu ne bi dala razvod! Sto se zenio ako je nije voleo! Iz interesa! Ili je bio pod uticajem svoje mamice.

Brančilo

22.10.2017 16:23

@Brančilo - Geti@Brančilo Inat je loš zanat. Za inat nikad nije kasno ali za ljubav jeste. I dalje čekam mudre odgovore. Tvoj se ne računa.

www

22.10.2017 16:40

@Brančilo - Ma kakva crna obostrana ljubav.....magije,...magije....

Anonimus

22.10.2017 19:17

@Brančilo - Pa i ja se to pitam..zato sam i rekla da je namesteno. Ili i ona hoce malo popularnosti, pa makar i ovako. Ne bi me cudilo u parove da udje.

Mara

23.10.2017 09:03

@Brančilo - Ja da sam Kija ne bih mu dala razvod nikad !!!!!!!! I onda bi Luna zauvek ostala da bude ljubavnica a i to joj prilici. Mala vrti d*****m i samo joj sipka hvali. A mozak prazan, neobrazovan i nadmen. UZAS!!!!!

MIONA

24.10.2017 09:17

@Brančilo - Slažem se. Nisu mi jasni oni kojiosodjuju tudje postupke i žele da upravljaju životima drugih,a svoj nisu u stanuu dadovedu u red.Ko piše pravila iodredjuje živote drugih?.Devojka ima pravo i slobodu da radi šta želi i dase ponaša u skladu sa tim.To što jeSloba venčan ne znači ništa.Ne vezuje se bračni drug venčanim listom, već ljubavlju,poštovanjem i uvažavanjem,što kod njih nije bilo.Oni dve godine nisu bili intimni.Njima venčani list može poslužiti samo za dobar razvodjer su imali loš brak.

Ana

22.10.2017 14:51

Nije mi jasno, zašto ne objavljujete moj komentar, osim da se, ipak, ponašate subjektivno, čime vas je Đogaj zaslužio, ne znam. Samo da konstatujem, ovaj nesrećnik Sloba je, na Bukvino pitanje, odgovorio da voli svoju ženu, ali je opajdaroš promenio izjavu, posle maminog boravka i voleo Đogaj Lunu. Šta je tu sporno. licemerje, gramzivost i nevaspitanje je očigledno, a na vama je da li hoćete ili nećete objaviti komentar. ŽIVELA SLOBODA MIŠLJENJA, ZNATE LI ŠTA JE TO.....................

suza

22.10.2017 18:33

@Ana - Ako je za utehu, ako objave komentar... meni nisu danas dva objavili! Jedan je bio o "plavim sočivima" tamnopute "šveđanke", sa nogama kao kobila (naročito kada se baci na njega), a drugi o novinarima koji su ćutali, ne komentarišući sve objektivno, vrlo selektivno, naročito u korist preljubnika i favorizovanju preljube, bračne!

nedjo

22.10.2017 20:30

ovaj tip je pravi bilmez bez mozga

branko1

23.10.2017 00:49

Taj Sloba je prava pi*ka od čoveka I mislim da samo ta Bukva I može da se zaljubi u njega.Zato ne dirajte ih.