Kija i Sloba se svađaju
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba se svađaju

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba se svađaju, Foto: Screenshoot Youtube

- Se*e mi se od priče da si ti tužna, a ja go*no - rekao je Radanović.

- Kakva tuga? Gledaj me u oči. Odgovori mi. Ti misliš da ti mene nisi povredio? - pitala ga je Kija.

- Jesam te povredio, ali ti nisi tužna koliko te oni predsatavljaju. Znam to odlično i meni stižu informacije kao i tebi. Ostavi me, neću da pričamo. E mogu i ja da plačem, ja sam plakao pet godina, a tebe je boleo ku*ac - odgovorio je Sloba u besu.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač nije želeo da se svađa sa Kristinom, pa je uleteo u kuću. Kija je počela da plače, otišla je do jezera, gde je zajecala, a od stresa koji je doživela počela je i da povraća. Dok su se Sloba i Luna u Beloj kući svađali sa Lepim Mićom, niko nije obratio pažnju na Kiju osim Ane Korać koja joj je istog trenutka pritrčala da je uteši.

Čini se da su Kockarevu previše povredile Slobine reči, te tako dugo nije mogla da se smiri.

 

Komentari (9)

Linsns

14.04.2018 09:49

Toliko je patio da ju je varao i tad na svakom koraku

Mensista

14.04.2018 11:12

Ona je tipican primer histericne zene. Kada nije po njenom, ona histericno place , povraca. Tako je bilo sa Macom, tako je bilo sinoc sa Slobodanom jer ne zeli da se svadja. Izvrce istinu, izigrava zrtvu i tako smisljeno dolazi do svog cilja. Nisam ni za Slobodana , ni za Lunu, ali , Kija je vrhunski manipulator. U sred njene " fizicke boli " , smisljeno trazi Zoricu u hotelu. Pred njom place , pa Slobodana bunari, pa potom JEDE picu ???TIIPICNO HISTERICNO PONASANJE . TREBA joj PSIHIJATAR.

Opet ti

14.04.2018 15:55

@Mensista - Mani se covece lakih tema, pa ti si mensista ako je to od mense a ono sa pretor.... ti je bilo dobro. Manipulatoru jedan ko te zna, zna o cemu pisem. Uzgred ja, obican gledalac od mensiste saznah sta se nocas desavalo od reci do re ci. Uzivaj u zivotu mani ove priopalice.

Mensista

16.04.2018 12:13

@Mensista - " Opet ti " , sta tebe licno pogadja u mom komentaru , pa se tako " jedis " ? Kumo, smesna si sa svojim postupcima kod osoba sa visokim IQ !!! The end .

Kaja

14.04.2018 11:46

Proci ce i to. Plakace on i lomiti ruke a izgleda i nekome kosti.

Lenka

14.04.2018 12:07

Mislim da balvana najvise boli sto se jos pre dve godine kao muskarac ogadio Kiji. Ima tu nesto mnogo gadno. A to sto joj prikacinju labavog ficu, ma neka. Samo ih fabrikujte mi imamo svoje misljenje, svog favorita a to je Kija. Kija da drugog mesta jer smo mi pametene, proracunate i lepe zene koje podrzavamo Kristinu. Drugog balvana ce lako naci, stoje isred pinka i po teretanama i traze zenu.

lola

14.04.2018 13:58

ona je toliko povredjena da jede iz istog tanjira sa ljubavnicom, i ljubi je u usta.

Makica

15.04.2018 10:14

Hahah koja glumica,sto nije plakala,povracala kad je usla u Zadruzi nego sad pri kraj,koga to ona folira,jel na ovakav nacin privlaci da glasaju za nju.Koja je to glumica???Da je ona njega voljela i bila mu postena nebi ona sa covjekom od 27 god bila 2 godine bes odnosa,nego se ona praznila snekim drugim,njemu zamjerila za prevaru a zbog cega je doslo do toga.Zao mije sto on nji i dalje stiti sto nece da kaze koje ona i kakva osoba,Sta je sa Andrijom i Filipom u par mjeseci je muza sa njih dvoje

Dule

15.04.2018 11:18

@Makica - Lose napisano: "kad je usla u Zadruzi". Nije po pravopisu. Ceo komentar pisala polupismena osoba.