Svađa u vrtu
Printscreen
Svađa u vrtu

Printscreen

Svađa u vrtu, Foto: Printscreen

Da se četvorka koju čine Anđelo, Teodora, Luna i Sloba, polako raspada od juče, govori i ponašanje koji je Teodora imala prema Slobi, kao i njegov komentar na do skoro, najboljeg drugara u rijaliti programu "Zadruga", Anđela Rankovića.

 Pevačica je prošle noći pravila palačinke za sve zadrugare, a kada je Sloba od Teodore tražilo ovu poslasticu, ona mu je nije dala.

- Ja kao hoću da uzmem jednu palačinku, ona kao meni: nemoj dok ne podelim svima, pa ću nama dati - u čudu je Sloba rekao Anđeli Veštici.

Njih dvoje nastavili su u garderobi da pričaju o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću, a Veštica je pevaču rekla kao joj nije jasno zašto su se Luna i on družili sa ovo dvoje zadrugara.

- Ma ne, ja sam danas presekao! Ponaša se kao klinac - izjavio je Radanović.

- Odlepio za Teodorom, dečko jesi normalan, ispadaš budala najveća, a devojka te zavlači. Skočio od ovog glasanja, kao da je bilo ne znam šta. Ej, ko bi protiv Rade, kralju? Istripovao da je on ne znam šta! - rekla je Anđela Veštica.

Podsetimo, Luna Đogani, juče je na sastanku priznala da je Slobi rekla kako joj ne odgovara energija Teodore i Anđela. Nakon toga, oni su imali ozbiljan razgovor u Rajskom vrtu, gde je svađa trajala skoro pola sata.

Pogledajte.

 

Komentari (2)

Olosi

11.10.2017 08:53

Dok su Slobo i Luna kao krili zaljubljenost dobro su im dosli Teodora i Andjelo.bili il podrska i rame za plakanje.sad kad se Slobo vise nekrije HM netrebaju im ovi dvoje.Bezobrazni su do bola.mogli su do kraja ostat skupa Teodora i Andjelo do pobjede.nasi su favoriti

P

11.10.2017 09:37

Mogla je mama da joj donese sampon za kosu kada je ulazila da prica kako je njena cerka cista i uredna.. ( za razliku od drugih devojaka ( Vestice, Mace ) koje peru kosu, hahhaha ).