Sloba i Luna
Youtube printscreen
Sloba i Luna

Youtube printscreen

Luna nije mogla da veruje šta joj Sloba govori, Foto: Youtube printscreen

Njih dvoje su oboje uleteli u sukob, a Sloba je Luni rekao šta joj sve zamera. Ni ona njemu nije ostala dužna, pa ga je i napala što je razgovarao sa Teodorom.

- I ja sam bio naivan nekada. To ne može da se promeni, nema tu šta da se menja. To se nauči da ne budeš naivan. Ja tebe ne želim da promenim. Svaka budala može da ti kaže šta misli. Što teraš inat? - pitao je Sloba Lunu, a ona mu je odgovarala da ga ne razume.

- Praviš od mene debila. Za sve što sam ti do sada rekao bio sam upravu. Ovde nema posesivnosti i ljubomore, ovo je stvar nečeg trećeg. Ti ne treba da budeš loša prema ljudima, nego da se neko plaši tvoga odgovora. Nisi dosledna svojih stavova - napadao je Sloba blogerku.

 Luna je ptom počela da se pravda govoreći da je ona najdoslednija osoba, a potom je Slobi zamerila što je razgovarao sa Teodorom, sa kojom je ranije bila najbolja drugarica u "Zadruzi".

- Ti si baš dosledan! Pričaš sa Teodorom! Šta tebe zabole za njen pritisak?! Nije mogao neko drugi da prokomentariše, nego ti - prebacila je Luna Slobi, a onda nastavila da ga napada.

- Ti mene tretiraš kao da sam retard. Kao dete debil. Kao dete iz jaslica, kome mama drži lekciju što nije jelo, a apsolutno nemaš pojma kakav ja život imam. To što mene moja mama čuva i tepa ne znači da sam debil i da treba da se čuvam - pričala je Luna.

- Ti si sad klasična debilčina ako tako misliš - ljut je bio Radanović, Luna mu je odmah odbrusila, pogledajte:

 

Komentari (13)

nedjo

03.01.2018 07:40

ove osobe izazivaju zgražavanje

vesna

03.01.2018 08:05

Ako ako i treba ti tako!

Evelyn Krimova

03.01.2018 08:28

Ovo dvoje su rodjeni jedno za drugo! Dve neobrazovane, iskompleksirane osobe, dve lenstine, dve tako nezanimljive i prazne osobe! Kome su ovi interesantni, kad god su u kadru ili leze kao dve klade ili se svadjaju u prazno. Odvratno koliko je prizemno .

goga

03.01.2018 08:42

Obicno odgurnes nekog ko nasrne na tebe, kako verbalno tako i fizicki a ti nemas msesta za odstupnicu jer su vrata iza tebe! Dalo se videti na snimku!

goga

03.01.2018 12:09

@goga - Nema od ove tzv. ljubavi nista. Ni jedan niti drugi nisu normalni, a nisu soposobni da zive normalan zivot. Ona navikla da orgija, a on navikao da ga drugi izdrzavaju i odredjuju mu zivot. Ovde moze da bude nesto sasvim drugo i neocekivano. Od velike posesivnosti, moze da se desi nesto vrlo lose. Jednostavno su novinari a i roditelji dali podrsku,necemu sto ne valja, i bit ce krivci za sve sto se desi. Nenormalnost i nemoralnost je prisutna.

Zornic jasmina

04.01.2018 02:45

@goga - Kija je slatka kulturna devojka A Luna jedna obicna ulicarka menja momke ko carape sa svojih w0 godina je rekord u .momcima i nije je sramota otela zeni muza jos se buni umesto da sagne glavuzdu bruka i sramota reciona i svi koji je podrzavaju isti su kao ona

miljan

03.01.2018 12:11

Ljudi razdvajajte ih. Ovo nije ljubav. Ona njega samara on gura nju, Nema tu ljubavi, posesivnost i bolest. Odvajajte ih, jer dobro nece zavrsiti. Novinari su dali podrsku, i sada ko ce odgovarati, ako se nesto desi?

Mirka

03.01.2018 13:21

Fuj, odvratni su oboje.

Milurin

03.01.2018 16:30

Kad bi Luna u onolikoj glavi imala bar cetvrtinu mozga gde bi joj bio kraj

GRGUR NINSKI

03.01.2018 17:07

DOOOOOKLE VISE O OVA DVA NEOPRANA RETARDA???? nosata vezbanka djogajeva i ovaj latentni i impotentni sponzoras , pa posle svega treba imati zeludac sa njim samo sesti a kamo li leci , fujjjj ne brukajte se vise i ne pisite o njima malo je reci da su nebitni

Maki

03.01.2018 20:05

Uopšte nisu jedno za drugo! Razdvajaju ih poreklo, vaspitanje, stavovi, porodice, godine, način razmišljanja... Nije ni Kija za Slobu, jer se postavila majčinski prema njemu, u nedostatku svoga deteta u braku, ali nije ni Djogajeva, jer je nevaspitano, bahato, dezorijentisano derište! Niti zna šta hoće, šta neće, šta će da radi u životu, čime će se baviti, a ljubomorna je i posesivna, na sve što je bolje od nje! Razlaz, dok ne bude previše svega!

miki

03.01.2018 22:21

Slobu izbaciti, pa neka kod kuce besni i lomi stvari .