Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Navikli smo da je Sloba Radanović u centru pažnje u "Zadruzi" zbog svega što mu se događa sa Kijom Kockar i Lunom Đogani, ali, u ovoj situaciji, on je bio deo "trougla" sa - druge dve učesnice!

Da ne bude zabune - ovaj trougao nije ljubavni, a nastao je na poprilično bizaran način. U njemu su još i - Miljana Kulić i Jelena Krunić.

Jelena je upitana da prokomentariše sukob koji ima sa Radanovićem, odnosno da objasni zašto je on pao u njenim očima.

- Miljana mu je tražila parče hleba. Ne znam da li su izgladili odnose ili nisu. Naravno, on je ustao i dao joj. To je onaj tost hleb, znači već isečeni parčići. Ja sam mu tražila jedno ili dva parčeta, nije bitno. Sutradan bih umesila, Bože me oprosti, je*eni hleb. Imala sam čajnu i htela da uzmem nešto da jedem, pošto već danima jako slabo jedem. On je meni rekao "A šta ću ja da jedem do nedelje?". Znači, ako ja ovde treba da za hleb ljude molim... Osećala sam se kao... Ja ne znam... - objasnila je ona.

 

Komentari (4)

Miso

04.02.2018 10:39

Kupila si cigarete. A na hranu nisi mislila. Ne mozes da ides i da od svih trazis hranu.

Vanja

04.02.2018 12:53

@Miso - Jelena ne pusi ne siri lazi!!! Sloba i Luna konstantno dobijaju nezasluzeno najveci budzet (oko 7000din) dok drugi zive sa 1000 i dele sve a ovi su nevidjene cicije i Sloba je uzasno halapljiv, juce dosli do toga da joj Sloba kaze od sada cemo kupovati posebno hranu zato sto Luna cak voli da podeli sa nekim jos! Juce pozajmlju wc papir od Ane koja je imala najmanji budzet u toku nedelje. Beskorisne mase.

njasa

04.02.2018 13:50

Prvo kupite cigarete, a za hranu nemate novac. Poslije molite druge da vas hrane, pa kad dobijete "ne" kao odgovor durite se i pljujete. Ja bih isto postupila kao i on!

Neko

04.02.2018 16:23

@njasa - Ne petljaj!!! Pogledaj snimak gdje Luna dobije hranu! Kako joj Razija salje.Sve smo uhvatili ,produkcija misli mi smo glupi!!!Varate se...