Luna, Sloba, Kija
Printscreen
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Sinoć je u "Zadrugu" stiglo još jedno pismo velikog šefa koje je iznenadilo mnoge. Šef je obavestio ukućane da fabrika narednih dana neće raditi, ali da će zato morati da cveta ljubav.

- Svi ćete se složiti da je u nedelji, kada nema mnogo novca, mnogo lakše kada dvoje udruže svoj novac. Zato će ljubavni parovi pomoći ostalima. Iako već svi znate ko su ljubavni parovi, imamo nekoliko nedoumica i želimo to da razjasnimo. Ljubavni parovi su Teodora i Anđelo, Sara i Vojke, Jovana i Sanja! - navedeno je u pismu Velikog šefa.

Zatim je Sloba mora da se izjasni ko će biti njegov par - njegova zakonita supruga ili njegova ljubavnicu.

Radanović je na kraju ipak odlučio da od Lune ne želi da se razdvaja, ali je nakon ove odluke Luna bila tužna. Šta je rastužilo blogerku, pogledajte u snimku koji sledi.

 

Komentari (4)

miki

06.02.2018 08:21

Dobro je rekao Milan noćas Drvetu:"Mladi ljudi, zaljubljeni, a tako bez energije, to jest, sa takvom količinom negativne energije i bezvoljnosti"! Nije čudo da ih narod ne voli, kad su stalno namgrodjeni i bezvoljni!

tanja

06.02.2018 09:34

@miki - neizvesnost ih ceka zivot nije rijaleti.sve ce ovo proci napolju sumorno vreme zar ne`?ne samo za mladost jer vec odavno sumorna vremena nad beogradom.

mila

06.02.2018 10:21

@miki - Pa kad ih narod ne voli, a to je cinjenica, sto ne lete vani...muka mi je od produkcije koja protezira nesto sto se narodu ne dopada.Izbacite Lunu vise jer je nebitna, pa da vidimo onda ponasanje supruznika...to narod hoce, ali je ovaj rijaliti produkcija izrezirala i zato je bzv...farma je bila zakon...

Ana

06.02.2018 12:35

Luno napolje, najgora si od svih zadrugara. Bruko. Uzalud se Anabela trudi al od tebe nece biti nikad nista. Anabela, pored stotine gadosti, zloupotrebljava nas iz Zemuna, nabraja 100 ulica, kroz 100 poruka sa hvalospevima a ne vidi da je smesna. Prava istina je da se CEO ZEMUN ZGRAZAVA I STIDI LUNE. Lune ljubavnice sa 20 god.(ali razumemo jer joj je i majka takva), Lune aljkavuse, neuroticne, previse lenje i neskolovane. Koja si ti modna blogerka? STIDITE SE OBE a i produkcija jer to podrzava.