Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Ognjen Amidžić je intervjuisao pojedine zadrugare.

Ognjen je upitao Kiju da prokomentariše odnos Lune i Slobe na šta je ona odgovorila.

- Oni se non-stop svađaju. Ja sam njima rekla u lice da su meni te svađe glupe, kao osmi razred. Ali to je između njih. Ja smataram da će oni opstati u stvarnom životu i želim im svu sreću - bila je iskrena Kija.

Zatim je usledilo pitanje da li bi se pomirila sa Slobom. Iako je prvo odgovorila odrično, Kockarova se zatim predomislila:

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

- Ne, ali nikad ne reci nikad. U mojoj porodici sve žene imaju problema sa muškarcima, svi su se udavale dva puta. Ali ja mislim da je on mene zeznuo najviše od svih muževa mojih sestara. Ali to su jako jako male šanse. Moram realno da gledam na tu situaciju i na to pomirenje i mislim da od toga stvarno nema ništa - izjavila je Kija.

Priče o Slobinom i Kijinom pomirenju podgrejao je i novinar Milan Milošević, koji smatra da je vrlo izvesno da će se Sloba vratiti Kiji.

- Ja mislim da i te kako postoje šanse da se oni pomire. Sloba je slab na nju. Počne da se svađa, ali ne može da završi, baš zbog toga što je slab na nju. Ako Luna prva od njih troje izađe, što ja naravno ne bih voleo da se desi, Kija i Sloba će se sigurno pomiriti - rekao je Milan Ognjenu.

 

 

 

Komentari (4)

jeca

22.01.2018 14:23

pa ako su ludi da se pomiru nek izvoli Od tog braka nema nista jednom kad pukne puko je

Mara

22.01.2018 17:34

@jeca - Sve je gluma.

iva

22.01.2018 14:32

pa kad su i oni unutra videli da je sve namesteno i dogovoreno, onda..Maca im je i otvoreno rekla to...i sve vise se vidi, na takva pitanja (o dogovoru) ne umeju da odgovore a da se ne odaju...Sinoc je bilo smesno kada su Ognjen i Milan nama gledaocima objasnjavali da to sigurno nije dogovor :)...a i skoro je Kija na pitanje da li ce biti ponovo sa Slobom rekla - nikad ne reci nikad?! a rece da ima ljubav Andriju?! dakle, rezirana predstava, samo sto im jedan glumac (Sloba) malo posustaje :)

ŽIKA

22.01.2018 19:09

Od pomirenja Kristine iSlobe nema govra, jer on nju ne želi jiše ni usojoj bližoj okoliniNe vli je . On iskreno voli Lunu, to jerealnost. Sve drugo su prazne priče, zarad rejtinga.Ko brfe, davoliprevarantkinju i manipulatora. Nikaa ona neće biti srećna u brkau, jer je zlo od žene.