Luna i Sloba se svađaju
Printscreen
Luna i Sloba se svađaju

Printscreen

Luna i Sloba se svađaju, Foto: Printscreen

Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. Njihova veza stavljena je na test kada je u ovaj šou program ušla pevačeva žena Kija Kockar, a od tada njih dvoje se često svađaju.

Ovog popodneva je ponovo došlo do rasprave kod ovog ljubavnog para, a čini se kao da razlog za to ne postoji:

- Ti ovde doživiš 10 nervnih slomova! Nemoj da se tako ponašaš! Nemoj da mi mlatiš tom rukom! Šta ti misliš, da ja hoću da me gledaš kao neki autoritet ovde?! Zabole me ku*ac! Jedno pričaš, drugo radiš! Prestani da praviš debila od mene! Zbog tebe imam rupu u ruci! - besneo je Sloba!

- Nemaš ti pojma o meni! Ne znaš ništa o meni! Kad pričam ne valja, kad ćutim ne valja! Ako neko pravi debila, ti praviš od mene! Ti hoćeš da samo imaš ti pravo, a ja da klimam glavu! - uzvratila mu je Luna.

Komentari (8)

Mirko

10.01.2018 17:27

Ljudi, ovde ljubavi nema. Kada se neko voli, ovakvo vredjanje ne moze da bude svakodnevnica. Ovolika agresivnost kod oboje, je prestrasna. Ovo vani nece uspeti, jer kada on dozna, ko je ona i sa koliko ih je bila, on ce poludeti. Posesivnost velika, a ljubavi nigde. Sem sexa, nista njih ne vezuje. Pa oni i ne mogu razgovarati, ali nikako. Ili se svadjaju, ii sex. Kao zivotinje. I on se toliko preso, toliko izgubio, da nije svestan. Anabela ih spojila, i pogresila. Ali njoj su bitne pare, i tuje

DIONIS

11.01.2018 14:19

@Mirko - Pogrešnajprocena,kao i uvek na tvom komentaru Sloba ludo voli Lunu i ona je žena njegoog života.Nikada više biti sa bivšom neće.Čak i da nije Luna u pitanju bila bi druga žena.Priča njihovog života je završena.Sloba je NE VOLI, to je suština, a vi balavite koliko želite.

miki

10.01.2018 17:38

Ma, nema tu ni sexa , da je to ok sve bi bilo ok.

nedjo

10.01.2018 18:05

ovi ljudi nisu svoji

Bosemani

10.01.2018 20:51

@nedjo - Nedjo samo da lupis nešto,ni jedna objava a da ti ne das komentar i to uglavnom glupav i dosadan

gogy

10.01.2018 18:09

Zadivljen sam stepenom ne samo njihove praznine od recnika, obrazovanja, prostakluka i labilnosti!

kata

10.01.2018 20:00

Lunu pod hiitno lečiti. Ona vrši psihičko zlostavljanje Slobe. Manipulatorka je i lažov. Lezeće zlo u Zadruzi. Ko želi da bude i ima ovakvu ženu? Naravno niko! Njen bezorazluk nema kraja. Nevaspitanje dostiže vrhunac. Šta je umislila? Da je iznad svih. Bože, koliko je devojka isfrustrirana i iskompleksirna. Ne mogu da verujem. Svi su je provaili. Svi joj okreću ledja, jer su konačno shvatili ko je i šta je. Kija do pobede.

BOLESNO @kata

11.01.2018 14:15

@kata - Vlo lukavo si iskoristila tekst sa drugog portala koji je upućen bivšoj, s tim što si umesto"imena Kija" ubacila "LUNA".Zar je moguće da si toliko nepismena da takve stvari koristiš.Očigledno ti se tekst dopao, ali on se odnosi na KIJU i konstataciju njenog ponašanja i činjenaja. Taj komentar je objavio Lunin FAN Zar ne misliš da je to malo bolesno.? Malogradjanska poitika!