Sloba Radanović
print screen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Prvo su zaratile Kija Kockar i Maca Diskrecija. Došlo je čak i do fizičkog sukoba, Kija je nasrnula na Diskreciju i počela da je tuče.  

Nakon svega se umešao i Lepi Mića koji je stao u stjuardesinu odbranu.

- Kad se bude smirila i kada me ne bude provocirala, onda je neću ni dirati. Ja joj smetam što pevam, a ne smeta joj Luna, ljubavnica njenog muža.

- Njoj sam isto rekao da te ne vređa. A tebi kažem da je ne kuneš, nije to lepo - rekao joj je Mića.

- Neka ona meni kaže šta hoće, a ne da skače da me čupa i udara. Neka i ona mene vređa, da vidimo. Neka me gađa istinama - govorila je Maca, a onda je Lepi Mića poludeo:

Lepi Mića i zadrugari

Printscreen

Lepi Mića i zadrugari, Foto: Printscreen

- Jesi li ti stvarno toliko bezobrazna? Misliš da sve možeš? Ponašaj se fino... Nemoj da ti ja majku... Zapamti, budeš li joj to spomenula imaćeš promlem sa mnom. Samo da znaš. Branio sam te stalno, e sad je kraj. Zapamti - zapretio je Mića i dok ga je obezbeđenje razdvajalo od Mace on ju je pljunuo.

- Braniš nju stalno! Braniš je od svakoga. Meni se više ne obraćaj nikad u životu - jasna je bila Diskrecija.

Zatim je pevač u čitavu priču uveo svog kolegu iz Zrenjanina.

- Zapamti šta sam ti rekao! Imaćeš problem! Nisam ti ja Sloba Radanović! Sad sam te pljunuo, a idući put ću ti mater... Nisam ti ja Sloba, znaš - sipao je Lepi, a to je zasmetalo Radanoviću:

- Šta Sloba? Šta ja? Što mene sad spominješ - upitao je momak iz Zrenjanina, a Mića mu je onda zapušio usta glasno vičući:

- Za to što ću joj ja je*ati mater. A ti nećeš, ti to ne znaš - sasuo mu je Lepi.

 

Komentari (6)

TANJA

11.04.2018 09:57

LEPI MICA JE SPECIFICNO LJUDSKO BICE.UME DA BUDE NAPORAN,BEZOBRAZAN,PRAVDOLJUBIV...SVE U JEDNOM.LEPO STO JE ZASTITIO KIJU.

Ljubica

11.04.2018 12:06

@TANJA - Samo da ne pogazi to. On le najopasniji kad nekog stiti posle sledi napadanje

Nevena

11.04.2018 10:51

Maca je osetljiva samo ako joj se unistava ili krade garderoba. Na uvrede je neosetljiva.

Sara

11.04.2018 13:03

Mica je neproracunljiv !Jednom majka jednom maceha! To Maca zna ,sad odjednom svi brane Kiju unazad meseci pljuvali po Kiji. Begaj te bre !

Jovana

11.04.2018 13:31

Gledajte i slusajte radio Amneziju. Slobodan je Filipu otkrio neki intimni detalj koji ce ovaj sad iskoristiti protiv Kije. Olosi, uzmite budak pa je sravnite ako ne znate fer igrati.

Mensista

11.04.2018 16:27

@Jovana - Pa i Kuja svakoga napada. Sikce , sikce, preti.....i , zanela se da je zvezda , pa ne skida suncane naocare . Tamo jedino vredi Tanja i Milica Dugalic. Sve ostalo , manje vise, talog.