Sloba i Luna
Youtube printscreen
Sloba i Luna

Youtube printscreen

Sloba i Luna, Foto: Youtube printscreen

Mnogi sumnjaju da je ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna samo farsa.

Bilo je nagađanja da su svo troje u dogovoru, međutim sada mnogi sumnjaju da dogovor postoji samo između supružnika, a da je čista srca u sve ovo ušla samo Đoganijeva.

Saška Karan je sinoć pred svima izjavila da su se u stvari Sloba i Kija dogovorili da on zavede Lunu, jer od toga mogu da imaju mnogo koristi...

Marko i Kija

printscreen

Marko, Andela i Kija, Foto: printscreen

- Rekla sam da jedino Lunu greje ljubav. Prvo sam mislila da ste sve troje u kombinaciji, zbog para, zbog igre, zbog svega. Slobi treba novac i promocija... Sada mislim da su se Kija i Sloba dogovorili, da si ti Luna jedina koja je zaljubljena - rekla je Saška.

Sloba i Kija nisu komentarisali ove tvrdnje, a Luna je ćutala i videlo se da i ona sumnja...

Komentari (6)

denis

25.11.2017 10:48

Luna je zaljubljena u Slobu taman koliko je i lajavi Comu zaljubljen u njega! Sublimat (pronadji u recniku Anabela) nevaspitanja, nesigurnosti, posesivnosti, ambicije za izlazak iz nebitnosti na osnovu fatalne zivotne ljubavi polse 20tak dana javne rialiti veze...

Marija Maki

25.11.2017 11:51

@denis - Joj denise - hitno kod lekara. Potraži stručnu pomoć na vreme. Pa ti ovde vodiš komunikciju sa Anabelom ! Ejjjjjjjj čoveče pa ti si u ozbiljnom problemu. Zgrozila sam se dokle ovo ide kod pojedinaca..........Stavljam ruku u vatru da Anabela većinu članaka ni ne čita a još manje komentare ispod njih. Kad bi to radila ne bi ručak stigla da skuva. A ti? Šta reći.........bolest ne bira.

praga

25.11.2017 11:04

Nisam siguran za ovu eventualnu teoriju zavjere, doduse tomi lici na Kiju jer je ona spremna na sve samo dabi ostvarila svoje prljave ambicije, ali ako to radi u paru sa Slobom misleci dace tako profitirati?, obadvoje grese jer narod takve nevoli, ali zato narod voli ovakve kao stoje Luna koji imju cistu dusu i srce.

Bogica

25.11.2017 12:28

Ako je to tačno, Sloba je zapečatio svoju karijeru. I pevačku i svaku drugu. Prevarante ipak niko ne voli. Uvek je bolje igrati na kraju iskrenosti i poštenja, pa makar mu kratko trajalo.

Mimi

26.11.2017 11:22

Kija i Sloba toliko lice . . .

kata

27.11.2017 15:38

@Mimi - Kao da ih je Gagi oboje napravio.