Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Sloba i Kija su se danas ozbiljno sukobili u dnevnom boravku, kada je stjuardesa napala svog i dalje zakonitog supruga.

- Nije mi jasno šta radiš, ja tebe jako dobro znam - pitao ju je Slobodan.

Onda su počeli o seksu, ona mu je zamerila što je iznosio stvari iz njihovog intimnog života, a on je priznao da to nije tačno u potpunosti što je rekao i da se pokajao.

- Da sam imao u braku ono što je trebalo, ja to ne bih uradio - rekao je Slobodan misleći na prevaru.

- Jao, molim te, ti dva dana primaš infuziju i ne možeš da dođeš sebi jer sam ja ovde, strašno. Ja sam žrtva, ti si jedan krpelj, jer dok si imao koristi, bio si sa mnom - rekla mu je i potom dodala:

- Ako ću nekoga da nabodem ovde, to ćeš biti ti. Zato što od našeg braka praviš nešto što nije - završila je ona.

 

 

Pročitajte i:

 

Komentari (12)

Mikan

24.11.2017 00:49

Manipulatorka je loš čovek prvenstveno. Drugo ona iznosi koje kakve prljavštine o Slobi, ni krivom ni dužnom, a ona ga je varala javno sa oženjenim murškarcima / izjava prijatelja bliskog večeras u Zadruzi/, uz napomenu da porodica brine o njegovom zdravstvenom stanju i da su svijnjegovi prijatelji i drugari uz njega. iLunu, da ih podržavaju. Bivša izvrće stvri u svoju korist, itoliko laže da i sama veruje u te šuplje priče. Sloba i Luna dovečnosti.

Stefan

24.11.2017 05:29

@Mikan - Bivša stvarno nije čista. Beži Slobo što dalje. Ona je takva folirantkinja da veća ne može biti. Nelogična je u svojim pričama, nedorečena, pljuje te pred zadrugarima okolo i izigrava žrtvu. Ti si car. Samo mi jnije jjasnokako siizdržao sa njom tolike godine. Ona bre čoveče ne zatvara usta. Tuga. Utom braku si patio. Verujem da si se prvi put u životu odlučio za nešto što lično tebi odgovara, prijati...Drži Lunu čvrsto zaruku i ne ispuštaj je.Ona te iskreno voli,kao itinju.Mlada,lepa...

Milica

24.11.2017 02:21

Bravo Kija!!!!! Jadan Sloba bas mu je bilo tesko. Proputovao pola sveta za dzabe, dobio karijeru za dzabe, imao pametnu i lepu i borbenu zenu...... ja evo placem koliko je jadan on bio u braku. Kakav glupan !!!!! Od nosa ne vidi dalje kao i njegova djevojka

Dragan

24.11.2017 07:21

@Milica - Bivša igrajprljavujpsihološku igru sa Slobom i pokušava da mu usadiosećajj krivice. Zašto? Šta je on pogrešio?Za njene prevare ubraku on ne zna jalitek će da sazna kad izadje iz Zadruge.Klupko seodmotava uveliko jer je zaintrigiralo javnost.Ceo Zrenjannin bruji u vezi toga. Ona je kriva za propast njihovog venčanog lista.Brak nisu ni imali. Loš je čovek, a u Zadruzi jse ogolila totalnoi jpokazala svoje pravo lice. Konstantno ga vredje, da je mutav, lenjivac, neradnik i dr. idr. Loša je do zla ..

praga

24.11.2017 06:02

nemogu dase otmem utisku da neko taliko brljavi, daje neko toliko izgubio na kredibilietu pokusavajuci svim mogucim podlostima bezuspjesno da unisti zivot covjeku koji se zahvaljujuci Luninoj ljubaavi jedva izvukao iz kandji manipulatorke epskih razmjera.

nedjo

24.11.2017 08:17

kakvi likovi

Minja

24.11.2017 08:23

Slobo da odstrani to zlo od bivše žene od sebe skroz. "Hirurškim rezom" što bi ona rekla. Slobo nije ništa kriv za sve što se desilo. Kakva je aspida i treba tako sa takvima. Vređala ga i ponižavala ga tokom braka i sada ga konstantno vređa i nastoji da ga ponizi. Malograđanka ne vidi da samo sebe spušta pri tom. Svaki put kad mu uputi uvredu ( da nije muško, da je labilan, ovakav-onakav) ona samo potvrđuje istinitost svega što je on uopšte rekao o tom nazovi braku. Nek čuva Lunu.To je žena.

Ivana

24.11.2017 11:42

@Minja - Ona je zato i ušla. Da kljucka po Slobinom mozgu svaki dan. Na sitno. To ipak ne mogu sve žene. Samo one izuzetno kvarne. Žena koja je pametna, koja ima damske manire je dama uvek, u svakoj prilici i u svakoj situaciji. Daleko je ova Kija od svega toga. Ušla i nosi njegove majice, spava u njima. To sigurno kod kuće nije radila. Ali sad radi. Prostačka provokacija. A najjače je kad ustane i kaže "pozdrav za Budvu". Ili "rijaliti je napolje". Ima prostačkih bisera kolko hoćeš. Kija je duplo dno.

Simo

24.11.2017 09:54

Slobo je suviše fin dečko i mnogo dopušta ovoj bivšoj. I u braku a i sada. Žena ima 300 obrtaja/sec. Ja to čegrtanje u prazno ne bi mogo slušat ni 2,5 minuta. Takvoj ženi kao što je Kija treba jedan poput onog Miljana.

mila

24.11.2017 10:23

@Simo - Njemu je ipak trebao neki muskarcic...nije on za zene...

Marčeta

24.11.2017 10:22

Ja tebe jako dobro znam.....1000 puta je ponovila. E pa vidiš ženo da ti ne znaš ništa. Ne znaš ni gde je levo. I jedva čekamo da prvom prilikom izletiš iz rijalitija pravac Budva jer si mučna za gledanje a naročito za slušanje. Moš mislit, ušla žena da javno nešto dokazuje bivšem kad su joj svi vozovi prošli, a ima i sadašnjeg. Dijabola.

mila

24.11.2017 10:27

A sa Lundarom mu je super dok ga pujana psuje, vredja, udara samare pa i sutira a on onako u gacama jurca po dvoristu da je smiri...ako je to ono sto je njemu trebalo u braku onda su se nasli...