Poljubac
instagram
Poljubac

instagram

Poljubac, Foto: instagram

Naravno, nijedna devojka neće pratiti vaš Instagram nalog ako nemate slike sjajnih odevnih kombinacija! Najbolje je da se u početku držite trendova i kombinacija koje mogu da se nose u različitim prilikama, a posle možete malo i da eksperimentišete kako biste videle reakcije vaših pratilaca.

Detalji, detalji, detalji... Fotografije modnih dodataka koji su lepo aranžirani pokazaće vašu umetničku stranu, a dodaće i lepu raznovrsnost vašem profilu. Kjara Feranji stekla je slavu na popularnoj društvenoj mreži i danas ima preko 6,4 miliona pratilaca, a čak i ona ponekad ubaci fotografiju omiljenih modnih dodataka.

Selfiji se podrazumevaju! Ako ne umete da uslikate dobar selfi, nema potrebe ni da otvarate nalog na Instagramu!
Kristina Bazan je devojka koja to dobro zna! Ona redovno oduševljava svojih 2,4 miliona pratilaca seksi selfijima i ta magična brojka se samo povećava.

Egzotična putovanja i daleke destinacije su ono čemu skoro svaka devojka teži. Zbog toga, sledeći put kada se negde zaputite, ne zaboravite da uslikate nekoliko sjajnih fotki, vaši pratioci će vam biti zahvalni.

To što ove lepotice izgledaju veoma mršavo i atraktivno nikako ne znači da ne uživaju u dobroj hrani. Svi vole da gledaju slike dobre hrane, to je činjenica! Džuli Sarinana redovno počasti svojih 3,8 miliona pratilaca fotkom neke poslastice, a te fotografije nimalo ne zaostaju za drugima koje postavlja.

Tagovi