Džejmi Foks i Siniša Mali
Promo
Džejmi Foks i Siniša Mali

Promo

Džejmi Foks i Siniša Mali, Foto: Promo

Foks je obišao "Beograd na vodi" kroz koji ga je proveo gradonačelnik glavnog grada Siniša Mali. Slavnom glumcu se svideo plan ovog projekta, kao i srpska prestonica i rekao da će u Beogradu snimati film, ali nije otkrio više detalja.

Džejmi Foks i Siniša Mali

Promo

Džejmi Foks i Siniša Mali, Foto: Promo
Džejmi Foks i Siniša Mali

Promo

Džejmi Foks i Siniša Mali, Foto: Promo

 

Komentari (6)

pacijent

03.03.2017 17:56

Prodao si zgradu Beobanke na Z.vencu i Vucic kaze novac ide za bolnice. Koje godine i kada i ko ce dovrsiti napušteno krilo KCS predvidjeno za operacije? Gukni golube? Ti Vesic Vucic i Mihajlovicka pojedošte Srbe i Srbiju. Sram vas bilo.

Dr.

03.03.2017 20:45

@pacijent - @pacijent E,stvarno si pacijent,ali za specijalnu ustanovu.Nazalost u jednom si u pravu.Nemamo dovoljno zdravstvenih ustanova .Posebno onih za tvoju bolest.Pa idi covece na izbor pa glasaj ne drndaj po tastaturi nece ti to promeniti zivot.

Ko koga

03.03.2017 18:01

u zdrav mozak? Rekli ste Arapi finansiraju. Nosili ste maketu i prodali neznam tačan broj kvadrata a da ni teren niste očistili a ne gradnju zapoceli. Sada ide PKB i zemljiste i dokle laži i dokle prevare? Jel ti misliš da smo ludi i verujemo u te vaše laži. Kakvi ste vi maheri i to organizovan i uigran tim. Ma Zemunski i drugi klanovi su male bebe za vas. Čujem da i ženu maltretiraš!!!!

Bata

03.03.2017 18:01

JEL DOBIO ODLIKOVANJE ,PASOS ,I PLAKETU AKO POCASNI GRADJANIN ,MORE GONITE SE VISE SA TIM DRUGORAZREDNIM GLUMCIMA I LJUDIMA

Crvena

03.03.2017 18:15

...Svu muku tvoju,napor crnog roba, Poješce silni pri gozbi i piru... A tebi samo, ko psu u sindziru, Bacice mrve... O sram i grdoba!.... Uzeli ste plate i penzije i nabili poreze i umri narode sto rece Aleksa Šantic. Sram vas bilo.

inzenjerka

03.03.2017 20:03

Na 13. etazi se pojavljuje (slika 1.) AB stub iz ploce, prvi sa desne strane , leva strana objekta iz pravca Malog i Dzemsa?!