Slavica Kostić
Facebook
Slavica Kostić

Facebook

Slavica Kostić, Foto: Facebook

Telo nesrećne Slavice je šest meseci stajalo u mrtvačnici u Trstu, jer italijanski sud nije mogao da joj izda posmrtni pasoš zbog toga što im nije bilo poznato da li je Slavica ubijena u Italiji ili u Sloveniji.

Nakon dugotrajne borbe s papirologijom, Slavičina porodica je 15. decembra 2016. dočekala njene posmrtne ostatke, piše "Kurir".

 

– Nakon šestomesečne istrage italijanski istražni organi utvrdili su da je ubijena u Trstu u noći između 24. i 25. aprila, kad je i prijavljen njen nestanak. Ubica je nekoliko puta menjao iskaz o tome gde je likvidirao bivšu ženu, što je kočilo izdavanje posmrtnog pasoša – objašnjava izvor lista.

Italijanski sud je odlučio da 7. decembra izda umrlicu i odobri njen transport u Srbiju.

– Sahranili smo je na Starom groblju u Kučevu. Skoro osam meseci sam čekala da mi ćerka dođe, da znam gde joj je grob – kaže za "Kurir" Milada Trujić, Slavičina majka. Dodaje da redovno obilazi ćerkin grob.

– Odnesem joj cveće i malo posedim kraj nje. Bol je prevelika – kaže Milada.

Komentari (2)

Andja

06.01.2017 11:53

Jos jedna zrtva patoloski bolesnog muza ... Pocivaj u miru Slavice ...

rada mrak33

06.01.2017 23:33

@Andja - KOJALI JE NEVOLJA NATERLA DA SE UDA ZA 33G STARIJEG MUSKARCA.ZNALA JE NIJE DA NIJE DA JE LJUBOMORAN A KO I KAKO NEBI.p.s.33g razlike ni sa svimpomagalima starohan ne moze biti mladi klip kukuruza.