Slađana Mandić
promo
Slađana Mandić

promo

Slađana Mandić, Foto: promo

Slađanu su sinoć u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu podržale brojne kolege, pripadnici sedme sile i svi se slažu u jednom - veče kada je Holivud bio u Beogradu.

Crveni tepih, lepe toalete i dah glamura na Savi ukratko bi bili opis atmosfere sa promocije spota "Kap u moru".

Među prvima su stigli mediji, a potom su se promociji pridružile Slađanine kolege - Lepa Brena, Željko Samardžić, Nikolina Kovač Kapor i Saša Kapor, Marina Stankić, Mirjana Milosavljević, Iva Milojević...

Slađana Mandić

promo

Slađana i Brena, Foto: promo

Da podsetimo, Slađana se pojavljuje u čak dva nova spota Lepe Brene sa novog albuma, a Brena nikada nije krila svoju podršku Slađani Mandić.

Pristutni su na velikom video bimu od 10 metara, imali prilike da vide Slađanin opus u prethodnih šest meseci - spotove "Osluškujem", "Drhtala, ginula" i naravno, najnoviji "Kap u moru".

Slađana Mandić

promo

Slađana sa Zeljkom, Foto: promo

U oficijelnom delu večeri prisutnima su se obratili Slađana lično, ali i reditelj Haris Dubica koji je slikovito najavio spot "Kap u moru", a saznali smo i da je sve ovo samo uvertira za album "Osluškujem" koji će uslediti na jesen.

Slađana se u spotu pojavljuje u nekoliko verzija, između ostalog i sa crnom kosom i paž frizurom, uz brojne statiste, koji su samo začinili ovu neobičnu pesmu koju potpisuje autorski dvojac - Jala Brat i Buba Koreli. 

Slađana Mandić

promo

Slađana, Nikolina i Kapor, Foto: promo

Kada je sama slavljenica i zvezda večeri u pitanju, Slađana je blistala u dugoj srebrnoj haljini teškoj 10 kilograma, u kojoj kako smo saznali - nema sedenja.

Zvanice su nakon oficijelnog dela uživale u Slađaninim pesmama uz iće i piće do kasno u noć. Sve u svemu, veče za pamćenje!

Komentari (1)

Biba

15.03.2018 11:07

Svi ti ljudi su došli radi lične promocije i u ovom slučaju ih opravdavam! Baš ih mnogo zanima ova pevačica! Kada i kome je Slađana Mandić bila na promociji i pružila olegijalnu podršku? Ušla u ZG, porodila se, 5 godina je nigde nije bilo..... šetala i uživala po Bosni, Dubrovniku itd. i takvu pevačicu Brena podržava. Zašto ne podrži Tanju Savić, ženu briljantnog glasa?Sve sto je u Grandu vredelo čelnici su šutnuli ili im dali premalo medijskog prostora pa su sami otišli. Ostala bagra.