Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Trenutno dve ličnosti borave u vama: sanjarska, koja vas čini popustljivim, i čvrsta i snažna, koja vas čini odbojnim. Situacija nije laka za partnera. Ujutru ste blagi, a uveče nedostižni, hladni i uzdržani. Moguća glavobolja.

BIK

Obratite pažnju na raspoloženje, a za „dobro vladanje“ ćete od partnera dobiti „strastvenu peticu“. U poslovnom smislu morate računati i na stres i na otkazane termine i na kvarenje računara.

BLIZANCI

S vremena na vreme muče vas napadi ljubomore! Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Trenutno postoji opasnost da se izlanete pred kolegama i time izazovete fatalnu lančanu reakciju.

RAK

Ukoliko mislite da nikad nećete sresti osobu koja odgovara vašem partneru iz snova, vreme je da promenite mišljenje. Susret je neminovan: prvi udar biće neobičan, baš kao i on sam. Po čemu ćete ga prepoznati? Po ljubaznosti.

LAV

Naćulite uši - priča se o važnim novostima koje bi mogle biti od velikog značaja za vašu karijeru. Imate dara da se odlično predstavite, a upravo ta osobina biće tražena u poslovnim vodama. Slobodno se prepustite liderskim karakteristikama.

DEVICA

Sve vam lako polazi za rukom. Ipak, ne krije li ta „lakoća postojanja“ možda neku prepreku? Sa urođenim smislom za diplomatiju, vrlo ste vešti u taktici. Srdačni, sve vrtite oko malog prsta, a tokom pregovora umete da izdejstvujete bar jedan kompromis.

VAGA

Postajete nepoverljivi. A pritom niste niti žrtva mobinga, niti ima nepravde u borbi za višu poziciju, već se radi o sasvim uobičajenom nadmetanju među kolegama. Ne dozvolite da vas iko odvrati od jedne namere. Uživajte u trenutku. Problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Svoje ambiciozne ciljeve i planove odložite za kasnije. Sada je trenutak za sitne korake, koji zahtevaju temeljnost. Nemojte postati arogantni. Neka vaš životni moto bude: „Želim samo jedno - najbolje od svega!“

STRELAC

Umanjeno vam je samopouzdanje, tako da odjednom počinju da vam naviru pitanja: „Da li sam vredna ljubavi?“ Ipak, već u drugoj polovini dana ćete svojim vedrim raspoloženjem u trenu privući pažnju jedne osobe.

JARAC

Partneru morate dati malo vremena, a onda ćete dobiti romantike koliko vam duša želi, a potom i predivnu izjavu ljubavi. Konkurencija ne miruje, ali ćete imati u rukama dva jaka aduta, a vaši suparnici će ostati praznih ruku.

VODOLIJA

Ako pretražite oglas za poslove, uložite vreme u stručno usavršavanje i oslušnite stanje stvari u svojoj branši, prići ćete nadohvat poslu iz snova. Imate nepogrešiv instinkt za sklapanje dobrih poslova. Ljubav na pomolu!

RIBE

Vaša verodostojnost obezbediće vam puno pažnje. Ali vaš najveći plus trenutno je to što vešto obavljate dužnosti, tako da svu koncentraciju možete usmeriti na važne zadatke. Pronalazite pravi način da motivišete kolege da daju najbolje.

Save

Komentari (2)

Ja sam bik

16.11.2016 08:18

A bik kaze da škorpije zele samo seks!

Anja

16.11.2016 11:21

Srećan rodjendan mojoj nesudjenoj skorpiji, B! Love U