Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

 

OVAN 21. III - 20. IV

Mozak će vam se usijati zbog konflikta u kancelariji. Da li treba da iskažete stav i da se žalite nadređenom? Sve je to besmisleno! Pokušajte da smirite situaciju i nemojte donositi nikakve odluke. Trenutno ne možete jasno da sagledate stvari.

 

BIK 21. IV - 21. V

Što se otvorenije budete ophodili prema kolegama i razgovarali o problemima, to će biti bolje. Laskanje će vam se obiti o glavu - izbiće konflikt! Izbegavajte tračeve i klonite se dobronamernih „kolega“!

 

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Samokritika vas štiti od drskosti, pogotovo do kraja dana, ali ukoliko priznate grešku, nadređeni će vas sigurno podržati. I na poslu stanite iza svojih postupaka, naročito kad su greške ili propusti u pitanju.

 

RAK 23. VI - 23. VII

Pronađite prave reči da biste privukli atraktivnog obožavaoca i odmah mu stavite do znanja šta očekujete od njega. Imate utisak da ste izloženi mobingu? Ili mislite da biste mogli da izgubite posao? Opustite se! To su samo ružne misli.

 

LAV 24. VII - 23. VIII

Razmislite dva puta pre nego što donesete odluku. Čak i najmanji detalji ili iznenadne novosti mogli bi prouzrokovati odlučujući skok u karijeri. Budite spontani i svoji i prepustite se blagodetima koje posao donosi. Pokušajte da budete blagi.

 

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Iako ne patite od izbirljivosti, svi obožavaoci trenutno vam se čine neadekvatno. Mnogo posla vas čeka i moraćete da se suočite s komplikovanim zadatkom. Kad sve uspešno obavite, bićete ponosni na sebe, naravno, oduševićete i pretpostavljene.

 

VAGA 24. IX - 23. X

U okruženju postoji neko ko vam ne misli dobro. Obratite pažnju u čijem društvu se nalazite i šta pred kim pričate. Na poslu ste smeli i odlučni, trudićete se da rešite probleme koji drugi zapostavljaju. Vaš šef će početi zbog takvog stava da vas gleda drugim očima.


ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Šef u vama vidi potencijal. Setićete se ideje za koju ste pre mislili da je nerealna. Bez obzira na to, ne odustajte! Ispuniće vam se i najapsurdnije želje. Budite hrabri i izložite ideju nadređenima. Bićete prijatno iznenađeni.

 

STRELAC 23. XI - 21. XII

Suviše ste zahtevni, kažu vaši prijatelji, zato što tražite partnera koji će vas držati kao malo vode na dlanu. Pred vama je savršen partner, nemojte propustiti priliku da ga osvojite šarmom i duhovitošću!

 

JARAC 22. XII - 20. I

Trebalo bi da dobro slušate kakve se glasine šire po hodnicima. Čućete i nekoliko saveta koji će vam koristiti, igrajte mudro, ali iskreno, rizik će se isplatiti. Nemojte insistirati da vaša bude poslednja. Zapamtite, pametniji popušta!

 

VODOLIJA 21. I - 19. II

Ne govorite baš sve što mislite. Pogotovo treba da obratite pažnju na to da ne pišete bilo šta u mejlovima što bi moglo da se upotrebi protiv vas. Ponekad je mudrije držati jezik za zubima. Suviše ste se rasplinuli.

 

RIBE 20. II - 20. III

Suočićete se s izazovima zbog kojih, ako odgovorite, možete da očekujete povišicu. Nove obaveze ni u kom slučaju neće biti preveliki teret za vas, pod uslovom da naučite bolje da organizujete vreme. Vaš novi burni stil života će naići na kritike.