Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Postavite sebi neke prioritete ako želite da budete bolje organizovani. Vreme je da se disciplinujete. Vaš posao zahteva određenu dozu vojničke discipline i ako toga nema- lako dolazi do grešaka i stvara se atmosfera haosa.

LJUBAV: Bračni partner vas voli i nada se da ste u stanju sve da prevaziđete. Pokažite mu da oboje želite iste stvari. Ako se budete potrudili, uspećete da sačuvate vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, dan provodite sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Preterano ste iscrpljeni i došlo je vreme da odmorite. Ako budete nastavili da se forsirate, nećete sebi pomoći. Iskoristite vikend da pronađete dovoljno vremena da se naspavate i da napunite svoje baterije.

BIK

POSAO: Manipulacije i intrige koje dolaze od ljudi iz radnog okruženja vas ipak ne mogu ugroziti u velikoj meri. Niste zadovoljni stanjem stvari ali ono nije nepromenljivo. Pustite da vaša dela i poslovi koje ste sklopili govore za vas.

LJUBAV: Stabilna situacija na polju ljubavi vas očekuje. Uživate u pozitivnoj emotivnoj situaciji koja vam prija. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da bude uz vas i u dobru i u zlu i da se na nju možete osloniti.

ZDRAVLJE: Moguće su iritacije na koži, pojava akni, ekcema ili nekih drugih nepravilnosti. Dolazi vreme da posetite dermatologa i da se malo više posvetite poboljšanju stanja na ovom planu. Nemojte da zanemarujete probleme.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste i za razne rizike ukoliko vam se učini da bi se mogli isplatiti. Dan je povoljan za finansije. Čak i ako igrate neke igre na sreću mogli bi da se obradujete... U svakom slučaju, možete da očekujete generalno pozitivnu atmosferu.

LJUBAV: Dolazi vam mogućnost za novo poznanstvo. Prilika za flert vam se otvara i svakako ćete je iskoristiti. Vi ste poznati po tome da volite da se bavite ljubavnim igricama i da vam prija pažnja i ta lakoća osvajanja.

ZDRAVLJE: Čuvajte se manjih povreda tokom današnjeg dana. Možete biti skloni nekim manjim nezgodama, pa povedite računa. Ako osetite da ste malaksali, bolje je da propustite trening nego da vam pozli.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Držite se toga da se posvetite uobičajenim poslovnim obavezama i da ne dajete sada odgovore na neka velika pitanja. Jednostavno nije trenutak za to.

LJUBAV: Dolaze vam zanimljivi preokreti na polju ljubavi. Promene koje niste očekivali vam se dešavaju i srećni ste zbog toga. Konačno ste dobili pažnju od osobe za koju ste smatrali da je nemoguće da ćete biti sa njom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je rekreacija, neka umerena fizička aktivnost koja uključuje i boravak u prirodi. Nemojte da budete stalno pasivni, iskoristite ovaj vikend i idite na izlet ili kraće putovanje koje će vam prijati.

LAV

POSAO: Nervoza i nedostatak koncentracije mogu negativno uticati na vaš posao. Pokušajte da se malo stabilizujete. Ako postoje neki neraščišćeni računi nemojte da odlažete njihovo rešavanje. Kada sve završite osećaćete se mnogo bolje.

LJUBAV: Oprostite sebi za emotivne greške koje ste pravili u prošlosti i bićete ponovo spremni da nastavite dalje. Nije vreme da tražite krivca, već je vreme da se okrenete lepšoj budućnosti koja vas očekuje i koja vam donosi nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Osim manje potištenosti koju osećate na emotivnom planu, na zdravstvenom nemate veće probleme. Vaše telo je jako i zdravo, pa samim tim nema razloga da se brinete previše.

DEVICA

POSAO: Imate jaku snagu volje, kao i jaku intuiciju. Današnji dan vam je veoma povoljan za poslovna dešavanja jer vas prati fakor sreće i sve okolnosti vam idu u prilog. Možete da ostvarite dobre rezultate bez mnogo truda i muke.

LJUBAV: Očekuje vas fatalan ljubavni susret sa osobom sa kojom možete da imate izuzetno duboke emocije i vezu koja bi trebala da bude značajna na duže staze u budućnosti. Bliži vam se karmičko poznanstvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate puno unutrašnje energije. Može se reći da danas zračite na neki poseban način i da veoma lako privlačite pažnju na sebe. Pored toga, vaši snovi i intuicija sada mogu biti veoma naglašeni.

VAGA

POSAO: Sposobni ste da sve obavite perfektno. Želite da pokažete svoje poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Spremni ste za sve izazove koji bi mogli da se pojave na vašem putu do vrha i uspeha kojem težite!

LJUBAV: Pred vama je veoma lep i romantičan dan u kom ćete uživati zajedno sa voljenom osobom. Nećete imati veće probleme ili komplikacije na ovom planu. Jednostavno ste srećni, lepo vam je i to se na vama vidi.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi i blistate od sreće! Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem. Možete da se opustite, da uživate u lepom danu i da ne brinete ni o čemu jer nema potrebe za tim.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušajte da se ne nervirate previše povodom nekih sitnih poslovnih problema. Sve će doći na svoje mesto. Istina je da je nekim stvarima bilo potrebno više vremena nego što ste očekivali ali ipak ste uspeli da dođete do cilja.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i željni ste novih dešavanja na polju ljubavi. Potrudite se da obogatite svoj društveni život! Novo poznanstvo i nova ljubav vam dolaze preko polja prijateljstva.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri koje osećate vam stvaraju probleme. Pored toga što ste pomalo rastrzani, može se reći i da loše spavate i da imate nedostatak energije i koncentracije. Vreme je da stavite tačku na sve što je negativno u vašem životu!

STRELAC

POSAO: Nalazite se pred poslovnom dilemom. Niste sigurni u kom pravcu biste trebali da krenete ali putokazi će se pojaviti. Važno je samo da osluškujete i pratite dešavanja oko sebe. Lako ćete zaključiti koji bi trebao da bude vaš sledeći korak.

LJUBAV: Imate plan da svoj emotivni život ispunite novim dešavanjima sa novom osobom koja vam se dopada. Nema razloga da se vaše ideje ne ostvare! Ta posebna persona može samo da uživa pored vas i uz sve što imate da joj ponudite.

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Osećate se generalno dobro i rasterećeni ste. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke tegobe one bi sada trebale delimično ili potpuno da se ublaže i smire.

JARAC

POSAO: Potrebno je da se bolje informišete o nekim stvarima koje se tiču vašeg posla. Potrudite se da budete u toku sa aktuelnim događajima. Ne treba da odbacujete novitete i da se držite samo starih načina funkcionisanja.

LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice koje ste imali sa voljenom osobom, nakon izvinjenja sa vaše strane. Još jednom ćete morati da pređete preko svog ponosa. Ipak, i sami znate da ste zaista pogrešili i da je to pravedno.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas prati osećaj opšte malaksalosti i da vam je zbog toga nekad teško da obavljate i najosnovnije stvari. Tokom današnjeg dana vas prati glavobolja. Moguće je da biste trebali da odete na lekarski pregled.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan ako planirate neki vid saradnje sa ljudima ili kompanijama iz dalekog inostranstva. Takođe, pozitivna je atmosfera ako vaš posao uključuje i neku vrstu umetnosti ili se bavite marketingom.

LJUBAV: Moguće je da ste se na neki način zatvorili u sebe i da je veoma teško dopreti do vas. Postoji osoba koja želi da vam priđe ali ne sme to da uradi jer spolja delujete hladno i distancirano. Vreme je da promenite svoj stav.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući ili nemirno spavate, imate košmare, znojite se i ne osećate se dobro noću. Ovo je jedna specifična faza u kojoj ste dosta osetljiviji nego inače. Sustižu vas stresna stanja iz prošlosti.

RIBE

POSAO: Očekuje vas pomoć od strane nekog starog prijatelja sa kojim ste u prošlosti svašta prošli zajedno. Možete da se nadate i prisećanju starih dobrih vremena ali i novim zajedničkim pobedama i poduhvatima.

LJUBAV: Pored svog partnera ste maksimalno opušteni jer imate poverenje u njega. Vaš odnos nije samo ljubavni već i prijateljski, našli ste se kao dve kompletne ličnosti koje se nadopunjuju. Znate da je ljubav uzvraćena i osećate se sigurno u vaš brak.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima tokom današnjeg dana. Predeo glave vam je generalno osetljiv kao i disajni putevi. Moguće je da ćete imati manje probleme sa čeonim predelom takođe.