Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Poboljšaćete svoju materijalnu situaciju ako se budete okrenuli ulaganju u nove poslovne projekte. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dođete do dosta bolje zarade.

LJUBAV: Moguća je tenzija na emotivnom planu. Neslaganje sa voljenom osobom vas tera da razmišljate o raskidu. Ipak, kada današnji težak dan bude proša, shvatićete da se ipak previše volite i da želite da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za urinarni trakt. Povedite računa o mogućim virusnim ili bakterijskim infekcijama. Ako smatrate da je potrebno, obratite se ginekologu/ urologu za redovnu kontrolu i pregled.

BIK

POSAO: Pred vama su velike i važne odluke vezane za posao, a vi se nalazite u dilemi. Pokušajte da razbistrite misli. Moguće je da će vam značiti savet neke bliske osobe kojoj verujete.

LJUBAV: Smatrate da vam voljena osoba ne pruža dovoljne podrške po pitanju nekih važnih stvari. Imate utisak da ste jako usamljeni iako ste u vezi. Moguće je da jednostavno nemate pravog partnera pored sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivom grlu. Pred vama je period u kom biste mogli da imate neku manju prehladu ili upalu. Povećajte unos vitamina i tečnosti, potrudite se da više odmarate i da se utopljavate.

BLIZANCI

POSAO: Bavljenje dodatnim poslom vam za sada ne stvara preveliko opterećenje, a dupli izvor prihoda je svakako dobrodošao. Osećate se dobro kada ste stalno u pokretu i pred vama je generalno povoljan dan.

LJUBAV: Ako ste slobodni, veoma lako možete ući u novu emotivnu vezu i to sa nekom veoma ozbiljnom osobom. Očekuje vas šansa da uplivate u odnos koji bi mogao da traje na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osetljivost disajnih puteva je kod vas naglašena skoro pa kao hronični zdravstveni problem. Jako je važno da ovo shvatite u nekoj meri ozbiljno i da se potrudite da ostavite cigarete ako ste pušač.

RAK

POSAO: Posvećeni ste tome da svoj posao organizujete na najbolji mogući način kako bi vam oduzimao što manje vremena. Želite da kada završite sa obavezama imate dovoljno slobode da se bavite i drugim stvarima.

LJUBAV: Ako ste u braku, poboljšaćete odnose sa partnerom. Pred vama je veoma povoljan dan za polje ljubavi. Oni Rakovi koji su slobodni, uživaju u neobaveznom flertu. Prijaće vam pažnja koju budete dobijali.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u prvom delu dana ali ne biste trebali da imate neke veće probleme od toga. Tokom popodnevnih časova ćete se dosta bolje osećati i neke stvari ćete videti bistrije.

LAV

POSAO: Povoljan je period za štednju. Možete da očekujete da će vam se to i te kako isplatiti. Nemojte da ulazite u velike troškove koji vam sada nisu neophodni. Bolje je da sada čuvate svoj novac.

LJUBAV: Dolazi do razočarenja na emotivnom planu. Vaš partner nije ono što ste se nadali da će biti i vreme je da prihvatite realnost. Kada budete raskrstili sa trenutnim dešavanjima osetićete veliko olakšanje.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih povreda prilikom treninga. Danas možete da imate manjak koncentracije ili da budete nekako nespretni... Povedite računa i budite oprezniji nego inače kako se ne bi desio neki nesmotren potez.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu od potencijalnog novog poslovnog partnera. Preporuka je da razmislite o tome. Moglo bi da vam se isplati da uđete u novi vid saradnje na ovom planu.

LJUBAV: Potrebno je da sa partnerom provedete više vremena i da mu posvetite više pažnje. Jedino na taj način vaša veza može napredovati. Potrudite se da mu pokažete koliko vam je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza je naglašena kod vas danas, iako možda svesno ne znate ni sami koji je razlog tome. Možete biti skloni napadima panike ili generalno nekom vidu uznemirenosti iznutra.

VAGA

POSAO: Moguće su pozitivne promene na poslovnom planu. Imate puno energije i spremni ste da je uložite u nova postignuća. Pred vama je veoma povoljan period u kom ćete moći da ostvarite uspeh!

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa bračnim partnerom. Ipak, veće konflikte lako možete sprečiti. Važno je samo da pokažete dovoljno smirenosti i razumevanja. U ljubavi je ipak i trud veoma bitan.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju tokom današnjeg dana jer možete biti skloni nekim manjim nezgodama. Generalno, osim toga nemate loše aspekte i ne biste trebali da imate veće zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Današnji dan vam je veoma povoljan za ovo polje. Dolazi vam uplata na koju ste čekali nešto duži vremenski period. Bićete zadovoljni.

LJUBAV: Biće vam potrebno neko vreme da rešite sve nedoumice koje imate u vezi voljene osobe. Bez obzira na sve vaša ljubav je jaka i odnos može da napreduje ako se oboje budete potrudili.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete u sebi imati dosta energije i dobrog raspoloženja. Uživaćete u lepoj atmosferi!

STRELAC

POSAO: Moguće je da će doći do manjeg zastoja na poslovnom planu i preporuka je da za sada to prihvatite. Dok su stvari usporene, iskoristite trenutak predaha i posvetite se nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Vodite se svojim strastima i impulsima. Uživate u zanimljivim trenucima sa osobom koja vas jako privlači. Možete da očekujete veoma lepa dešavanja tokom današnjeg dana i priliku za avanturu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Važno je da redovno vežbate jer vi u sebi često imate velike izvore energije koje na adekvatan način treba da potrošite kako se ne biste loše osećali.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma dobru situaciju na polju posla. Otvaraju vam se nove prilike i mogućnosti. Bićete zadovoljni onim što vam sleduje. Pred vama je šansa da napredujete na neki način.

LJUBAV: Teško vam je da napravite bilo koji kompromis sa voljenom osobom. Jednostavno imate utisak da previše različito razmišljate i funkcionišete i teško vam je da se nađete na pola puta.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Prijaće vam da budete što aktivniji na svim poljima tokom današnjeg dana. Potrebni su vam kontakti sa ljudima koje volite, i koji jako pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko imate neke dugove iz prošlosti sada je pravi trenutak da ih se rešite. Nemojte da razmišljate previše o tome, jednostavno postoje neke stvari koje moraju da budu odrađene i potrudite se da se posvetite tome.

LJUBAV: Vreme je da prihvatite odgovornost za greške koje ste pravili prema voljenoj osobi i da pokažete da ste voljni da ih ispravite. Ako želite da se vaša veza nastavi, pokažite da ste spremni da pogazite ponos.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Možete da se nadate generalno dobroj situaciji na ovom planu. Ako ste imali neke tegobe, sada biste mogli da dođete do poboljšanja i oporavka.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete pomoć pri nalaženju novog posla. Srećne okolnosti će vam se ponovo ukazati. Pred vama je šansa da ostvarite značajan pomak i da dođete do boljeg radnog mesta.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni današnji dan je veoma povoljan za novo poznanstvo! Može vam se desiti dosta zanimljivih stvari na polju ljubavi, imaćete utisak kao ste ste na filmu, kao da je sve nekako nestvarno...

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je generalno dobro. Ne biste trebali da budete preterano zabrinuti. Posvetite se stvarima koje volite, ugodite sebi i nemojte da se opterećujete sa bilo čim tokom današnjeg dana.