Horoskop
Profimedia
Horoskop
Horoskop, Foto: Profimedia

 

OVAN 21. III - 20. IV

Ma koliko partner bio fleksibilan, toliko je očigledna žudnja koja je usmerena ka vama. Čuvajte se izliva partnerove ljubomore, koja može biti osnovana. I zauzeti i Ovnovi koji su slobodni imaju utisak kao da svakim potezom nekoga mogu da povrede.

 

BIK 21. IV - 21. V

Skoro kao da osećate da ste nekome dužni nešto u ljubavi i da treba da pazite na ponašanje. Zov strasti i avanture je možda jači nego ikad. Prepustićete se instinktima, bili slobodni ili ne! Rizikujete mnogo!

 

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Osoba koja vam poklanja pažnju i nudi nešto više od nje nije slobodna. Puno ćete rizikovati ulazeći u tu priču. U partnerovim postupcima i razmišljanju vladaju emotivne bure koje on ne može da kontroliše.

 

RAK 23. VI - 23. VII

Partner traži žrtvu da bi istresao iz sebe sve nagomilane frustracije. Da li ćete pristati na to ili mu se pak odupreti, naravno, zavisi samo od vas i stava koji ćete zauzeti. Ipak, veliki stres u ljubavnim odnosima je nešto na šta u ovom danu morate računati.

 

LAV 24. VII - 23. VIII

Najlakše i najbolje je slobodnim Lavovima, pa čak i onim koji se osećaju usamljeno. Ostaju na svojim pozicijama, bez ikakvih promena, jednostavno uživajući u slobodi. Druže se i uspevaju da pronađu adekvatne izvore zadovoljstva.

 

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Slobodni i usamljeni osećaju potrebu da imaju nekog pored sebe i žele to da ostvare po svaku cenu. Mada ćete zabeležiti početni uspeh, vrlo brzo ćete zaključiti koliko je uzaludan bio taj pokušaj. Sudbina je neumoljiva i stoga je bolje ostati kod kuće sam.

 

VAGA 24. IX - 23. X

Sve se nekako svodi na formu i obavezu, pa je normalno što ste nezadovoljni. Nešto se oseća u vazduhu već duže vreme u odnosima sa jednom osobom s kojom se čak i ne poznajate lično. Predmet ste neverbalne, ali vrlo efikasne, seksualne provokacije.

 

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Šta god radili, ne gubite nerve. Druga strana mora da oseti vašu hladnoću, pa čak i totalnu odbojnost. Što više budete bežali, druga strana će vas više juriti. Ovaj dan nudi solidnu osnovu za početak nečeg što može biti divno prijateljstvo.

 

STRELAC 23. XI - 21. XII

Retko koji Strelac neće osetiti slast strasnog intimnog čina sa skoro potpuno nepoznatom osobom. Jedino će oni u dužim vezama ostati uskraćeni za ovo iskustvo. To i nije loše jer bi na taj način zakomplikovali život.

 

JARAC 22. XII - 20. I

Obratite pažnju na zdravlje jer ste organizam izlagali stalnom stresu i naporu. Ne bi bilo dobro da nastavite tim tempom jer bi vrlo lako moglo doći do prevelikog umora, od kojeg nećete moći tako lako da se oporavite. Usporite malo.

 

VODOLIJA 21. I - 19. II

Odviknite se od ideje da sve zavisi od vas i da sve počiva na vašim plećima. Gledajte da malo rasporedite teret s vašom bližom okolinom. Ono što vam smeta, što vas plaši, opterećuje i frustrira ne biste smeli da krijete.

 

RIBE 20. II - 20. III

Računajte samo na sebe i oslanjajte se isključivo na sopstvene resurse. Napeti ste, imate probleme i stresove, i u kući i na poslu, ali osim toga, što je na neki način postalo deo vašeg života, nemate nikakvih drugih otežavajućih momenata.