Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Otvara vam se mogućnost da nađete honorarni posao ili da ostvarite dodatnu zaradu i poboljšate svoje uslove. U svakom slučaju, uspećete da napravite korak napred kojem ste se nadali.

LJUBAV: Dolazi vam važno poznnastvo sa osobom prema kojoj ćete gajiti veoma duboke i jake emocije. Ukoliko ste slobodni, pred vama je jako povoljan period za ljubavno polje i nova dešavanja, početak veze...

ZDRAVLJE: Bolovi u vratnom delu kičme su mogući. Ukočeni ste i operećeni. Vreme je da posetite lekara, fizijatra ili kiropraktičara, nekoga ko vam svojim savetima i stručnošću može biti od pomoći.

BIK

POSAO: Ukoliko budete imali više strpljenja ostvarićete uspeh na poslovnom planu. Poradite na svom pristupu prema saradnicima. Ponekad od njih zahtevate više nego što i sami možete da pružite na ovom polju.

LJUBAV: U povoljnom ste periodu kada je u pitanju ljubav. Ukoliko ste slobodni, sledi zanimljiv dan i novo poznanstvo. Možete da se nadate dešavanjima sa kojom već imate neki vid komunikacije od ranije.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete smetnje i probleme. Ukoliko ste imali neke hronične tegobe, one bi postepeno mogle da se ublaže ili sasvim da prođu. Povoljan je dan.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko budete bili dovoljno aktivni na polju privatnog posla sledi vam značajno poboljšanje zarade. Došlo je vreme da pokažete koji su vam prioriteti. U zavisnosti od vaše odluke će se razvijati i situacija na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ozbiljno razmišljate o emotivnim promenama ili prekidu veze u kojoj niste zadovoljni. Samo vi najbolje znate kako se osećate i nemojte da dopustite da vas bilo ko ubeđuje u bilo šta.

ZDRAVLJE: Problemi su mogući zbog malaksalosti. Nije vam preterano povoljan dan, pa su mogući i manji zdravstveni problemi. Pre svega ste skloni i nervozi, moguća je i glavobolja i generalno neki loš osećaj u stomaku.

RAK

POSAO: Imate dobre ideje za posao ali ste još uvek daleko od realizacije. Na vama je odgovornost da se bolje postavite i organizujete. Moguće je da ste u prethodnom periodu propustili neke šanse koje ste imali.

LJUBAV: Dobro se osećate pored trenutnog partnera. Imate sasvim stabilnu situaciju u okviru porodičnog doma. Volite se i planirate proširenje porodice. Pred vama je veoma povoljan period za porodični život.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom bi mogli da postanu učestaliji pa povedite računa. Ako je migrena u pitanju, potrebno je da se javite lekaru. Generalno gledano nemate druge naznake za nove probleme.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu da promenite radno mesto. Potrebno vam je neko vreme da o tome razmislite. Za sada ste zadovoljni i tu gde se trenutno nalazite, pa niste sigurni koliko vam se rizik promene isplati.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate neku vrstu poslovnog odnosa. Pokušavate da skrenete njenu pažnju na sebe. Moguće je da ste sebi postavili težćak zadatak ali i da nećete odustati od toga!

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza. Danas vas lako mogu opteretiti neke sitnice, pa ste skloni tome da osetite uznemirenost. Osim toga, povedite računa da ne dehidrirate. Povećajte unos tečnosti- vode i sveže ceđenih sokova.

DEVICA

POSAO: Konačno ste nadomak promene koju ste dugo čekali. Srećni ste jer ste konačno došli do željenog pomaka. Spremni ste da se posvetite poslu. Jedino što vas u ovom trenutku plaši je činjenica da nemate saradnika na kog možete da se oslonite.

LJUBAV: Moguće je da ćete se upustitti u konflikt sa voljenom osobom zbog različitih životnih stavova. Pitanje je da li ste jedno za drugo. Opteretili ste se analizom i poređenjem. Ljubav nije kalkulacija, nego pitanje srca.

ZDRAVLJE: Problemi zbog manjka volje i lošeg raspoloženja mogu biti naglašeni. Nedostatak motivacije vas lako dovodi do pada energije, a onda postajete pasivni. Potrebno je da se posvetite sebi i podignete raspoloženje!

VAGA

POSAO: Potrebno je da budete prilagodljiviji i popustljiviji prema poslovnom okruženju. Od vas zavisi kakve ćete odnose imati sa ostatkom kolektiva. Ako budete očekivali da se svi podrede vama, nećete ništa postići.

LJUBAV: Niste sigurni koju osobu da odaberete. Emotivna dilema bi mogla biti i veoma zanimljiva. Postoje dve potencijalne osobe koje vam se udvaraju, uživate u pažnji i prilično ste postali ekscentrični.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Tokom današnji dan možete da imate probleme sa stomakom, trovanjem. Bilo kakvo preterivanje vam se ne preporučuje. Takođe, povedite računa i o svojoj ishrani.

ŠKORPIJA

POSAO: Bićete pozitivno iznenađeni kada budete videli novu uplatu na svom računu. Situacija se popravlja. Zadovoljni ste jer ste se dugo pitali kako će se situacija pokrenuti. Desilo se baš ono čemu ste se nadali!

LJUBAV: Potrebna vam je odlučnost. Ako želite da se neke promene dese morate se prvo potruditi da ih inicirate. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, pokažite joj da sa njom imate zanimljive i romantične planove.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Moguće je da se već duže vreme nezdravo hranite i da forsirate namirnice koje vam ne prijaju. Ako sami niste sigurni kako da regulišete ishranu, posetite nutricionistu.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam prilika da ostvarite veoma uspešnu saradnju sa nekim iz inostranstva. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi svoje ideje i projekte predstavili u najboljem mogućem svetlu.

LJUBAV: Volite svog partnera i spremni ste na sve kako biste uspeli da održite vašu ljubav. Ne biste trebali da imate bilo kakve trzavice ili probleme u emotivnoj vezi. Izgradili ste dobar odnos koji se temelji na ljubavi i iskrenoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Posvećeni ste svom zdravlju, vodite računa o sebi i svojim navikama, a to mora datidobre rezultate. Ukoliko ste imali neke manje probleme, ovaj period je povoljan za oporavak. Telo vam se regeneriše.

JARAC

POSAO: Razmislite o promenama kada je u pitanju organizacija vašeg posla i finansija. Potrebna vam je nečija pomoć. Najbolje bi bilo da se obratite nekom iskusnijem kolegi koji je već prošao kroz slična dešavanja i iskustva.

LJUBAV: Sada je pravo vreme da pokrenete nešto po pitanju emotivnih promena. Zanimljiva dešavanja vam slede! Osoba koja vam se dopada je pokazala da takođe gaji neki vid emocija prema vama.

ZDRAVLJE: Priično ste osetljivi danas, imunitet bi mogao da vam bude oslabljen. Skloni ste kijavici, problemima sa sinusima ali i sa ušima. Povedite računa o svom zdravlju. Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA

POSAO: Čeznete za ozbiljnim promenama u životu. Voleli biste da gradite svoju karijeru u nekoj drugačijoj struci. Niko neće moći da vas pokrene na ovom planu osim vas samih. Vreme je da se bacite u akciju!

LJUBAV: Moguće je da vam nije baš jednostavno da rešite sve emotivne komplikacije koje imate trenutno. Neke od problema ste i sami izazvali. Ako želite da ostanete sa osobom sa kojom ste trenutno moraćete da se potrudite oko nje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima, vidom. Moguća je i nesvestica ili malaksalost. Predeo glave vam je generalno osetljiv. Preporuka je da se javite lekaru za savet i pomoć, ako imate bilo kakve tegobe.

RIBE

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni trenutnim stanjem na polju posla ali imate nameru to da promenite. Neke stvari još uvek zavise od vas i vreme je da se posvetite tome, kako bi realizovali svoje planove.

LJUBAV: Pokušavate da udovoljite željama svog partnera. Sve ide ka poboljšanju odnosa u braku. Pred vama je povoljan period u kom biste mogli da ostvarite sasvim stabilno stanje na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima, povedite računa o tome.Povedite računa o unosu tečnosti, u skladu sa preporukama koje vam je dao vaš lekar. Vreme je da počnete da pazite na sebe.