Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Tuča pesnica, Foto: Profimedia

Težak incident desio se danas oko 9.45 časova, na velikom odmoru, dok su đaci čekali u redu za pecivo u obližnjoj pekari.

- Đaci su stajali u redu u pekari kada je došlo do čarke jer je navodno učenik 5. razreda hteo da pređe ispred drugog đaka. Izašli su spred pekare gde je došlo do koškanja pa su obojica pala na zemlju. Đak koji je brže ustao, šutnuo je učenika petog razreda nogom u glavu i onesvestio ga. Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je došla na lice mesta i osvestila dečaka. On je prebačen na Kliniku za Neurohirurgiju u Nšu radi pregleda, svestan je i trenutno se oseća dobro ali još nemamo povratnu informaciju o povredama - kaže direktor škole Milan Veljković. On kaže da će danas zasedati tim za sprečavanje nasilja koji će preduzeti sve mere.

U niškoj policiji je potvrđeno da je incidet prijavljen u 9.45 časova i da je nakon toga patrola policije izašla na mesto tuče nakon čega je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Nezvanično saznajemo da i đak koji je zadao udarac vršnjaku ima 13 godina.

U Kliničkom centru u Nišu saopšteno je da je dečak pregledan, da je urađena dijagnostika i da je vraćen kući jer nema povreda koje iziskuju hospitalizaciju.

Komentari (3)

miodrag

22.03.2017 13:45

Nedostatak vaspitanja. Niko ne sme nikog da tuce. Vaspitne mere za tucu nisu dovoljne.

kuki

22.03.2017 21:24

Nista cudno ... Direktor te skole je preletac nekoliko stranaka a u prodavnici gde deca kupuju dorucak pre nego sto pocne veliki odmor radnici prodavnice zakljucavaju frizidere pregradjuju lancima radnju jer deca kradu sve sto stignu . Unutra je opsti haos dok traje odmor a direktor sedi u kafanu . Strasno . Svaki dan sam ocevidac ..

nedjo

22.03.2017 21:46

narod koji ima ovako vaspitanu omladinu od uzasnih roditelja,katastrofalnih politicara, ,pinka i hepija,ne mora da brine za svoju sigurnu propast!