Skijanje Skijaš Zima Zimski odmor Planina Sneg
Shutterstock
Skijanje Skijaš Zima Zimski odmor Planina Sneg

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Prvi dan ski-sezone biće besplatan, a za skijaše i bordere pripremljena je staza "Karaman greben", na kojoj ih, zahvaljujući vještačkom osnežavanju, očekuje 20 centimetara utabanog snega.

Nakon puštanja u rad "Karaman grebena", pripremaju se i staze "Pančićev vrh", "Krst" i "Malo jezero", koje će biti otvorene za skijaše čim budu stečeni uslovi.

Radno vreme Ski-centra Kopaonik je od 9.00 do 15.00 časova.

Komentari (3)

sale

30.11.2016 18:43

Posle dugo godina resimo ja i supruga da prosle godine u martu odemo gore na skijanje, napadao sneg samo tako , krene nedelja pocne magla oni ne tabaju staze , dva dana se lomimo po magli i netabanim stazama, prodje magla snega koliko hoces oni ne pustaju pola staza , odem u skijalista i pitam zasto ne rade staze kazu pale jelke a za belu reku kazu nema snega hahahahahaha a sneg pao kao nikad te zime i ukapiram ja lihvari oce pare a nece da rade i stekuju se , a cena ski pasa paprena .

Putko Vladimirovič

30.11.2016 19:40

@sale - Pa nije sve tako, baš. Mart ove godeine, dan sunčan, prelep, -10, sve staze rade, radi Gobelja Relej Gvozdac Duboka i jedna i druga Mali Karaman....sve staze u funkciji, snega u izobilju, noću tabači brundaju do zore, nije bilo magle, i nisu jelke padale po stazama. Ono što je tačno je da je ski pass za naše uslove i plate skup, ako se ima u vidu cena passa u okruženju u odnosu na njihove plate. Ali ko voli i ko može ima rašta posetiti Kop.

sale

30.11.2016 18:46

E pa gospodo iz skijalista Srbije ne vodi se skijaliste tako da gulite narod za ski pas normalno platio sam hiljadarku za parking lokalnoj faci koja me je uredno ispratila sa kopa sledece nedelje sa sve mahanjem, a da pri svemu tome vi vas posao ne radite kako treba, dok to ne naucite gulite koga hocete mi se vracamo u francusku gde tabaju staze svake noci gde jelke ne padaju na staze i gde kad ima snega puste sve staze na skijalistu i nikad nigde nema guzve.