Ana Nikolić
Milorad Milanković
Ana Nikolić

Milorad Milanković

Ana Nikolić, Foto: Milorad Milanković

Atraktivna brineta, koja je liniju dovela u red, nakon što se u prethodnom periodu ubucila, priznaje da Rasta ne podnosi kada se ona skida na nastupima, ali uprkos tome, ona to redovno čini da bi ga iznervirala.

- Ljubomoran je što izlazim gola pred publiku na nastupima i što sam ovako provokativno odevena kada pevam, ali to i jeste cilj da ga napravim ljubomornim - uz osmeh priznaje Ana u intervjuu za „Alo!“ i ističe da se ne plaši da bi mogla da pretera u svojim malim igricima pa da je Rasta ostavi.

Rasta Kavali

Fejsbuk/RastaOfficial

Rasta Kavali, Foto: Fejsbuk/RastaOfficial

U njenim novim pesmama, Ana uglavno peva o ljubavnim jadama, pa smo se upitali da trenutno pati u ljubavi sa izabranikom Rastom ili je opisala tuđi život.

- Emocija me pogađa strašno u poslednje vreme. Rasplače me svaka sitnica jer sam hipersenzibilna ličnost, ali tu emociju i tugu pokušavam kroz pesmu da objasnim - objasnila nam je Ana šta znači kada nekoga „pogodi emocija“.

Nikolićeva je svoju vezu sa reperom skoro pet meseci krila od očiju javnosti. Kada smo je upitali kako je njena majka Milijana reagovala kada je čula da se zabavlja sa jedanaest godina mlađim muškarcem, ona nije bila raspoložena da odgovori.

Ana Nikolić

Milorad Milanković

Foto: Milorad Milanković

- Ne pričam o privatnom životu i to znate. Ne razgovaram o tome, nemam potrebe da pričam o tome, zašto to želite da znate?! - pitala nas je Nikolićeva, koja je prethodno pričala o privatnom životu, ali joj ovo pitanje očigledno nije prijalo.

Sa druge strane, ona nam objašnjava šta je htela da kaže u nedavnom intervjuu kada je izjavila da u životu nije želela nikako da bude Jelena Tomašević.

- To znači da se nisam trudila da budem kao ona u smislu njene smernosti. Prosto nisam taj tip i energija žene. Vatrenija sam. Što nema veze sa mojim ličnim stavom o njoj. Jelena bi to trebalo da shvati kao kompliment - objašnjava Ana.

Sebi izgledam top

Iako je dosta smršala, Nikolićeva još uvek nije dovela svoju liniju do savršenstva, ali ona kaže da joj se tako sviđa. Po principu bolje da ljulja, nego da žulja.

- Nisam se ugojila, meni izgledam top. Iskreno da vam kažem davno sam radila plastične korekcije, neću da vam donosim izveštaj plastičnog hirurga, ali svakako jesam radila. Uradiću sve što treba da bih izgledala top. Sledeći organ koji je na redu da korigujem jeste ako imaju nešto za mozak, kao na primer centar za emocije da se malo smanji, a malo više za biznis da se poveća - uz osmeh u svom fazonu kaže Nikolićeva.

 

Komentari (1)

Draga

04.06.2016 10:47

Ma najbolje da se uporedjuje sa Jelenom Tomasevic. Jelena je u pevackom smislu za nju svemir, Najvece Anino dostignuce je vrckanje u gacama!