Grafit Putina i Trampa o kojem svi pričaju
Associated Press
Grafit Putina i Trampa o kojem svi pričaju

Associated Press

Grafit Putina i Trampa o kojem svi pričaju, Foto: Associated Press

Tramp je tvrdio da su 11. septembra 2011. hiljade Amerikanaca arapskog porekla slavile napade u Njujorku, iako za njegovu tvrdnju nije bilo nikakvih dokaza.

- U cilju sprečavanja terorizma u svakoj džamiji bi trebalo da budu postavljene kamere koje će snimati aktivnosti muslimana - potencijalnih terorista. Ne zanima me ako to nije politički korektno -rekao je on.

 

Svojevremeno je zagovarao mučenje islamista pomoću krpe natopljene vodom koja bi se stavljala preko njihovih lica. „To nije ništa prema onome što oni rade nama”, rekao je Tramp. Jednom prilikom je izjavio da između Amerike i Meksika treba podići novi Kineski zid, nazivajući Meksikance kriminalcima, silovateljima i dilerima droge.

U intervjuu za CNN Tramp je rekao da je netrpeljivost između ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Baraka Obame, prevelika da bi mogli da pregovaraju:

- Kada bih ja postao predsednik, verovatno bih se sjajno slagao sa Putinom. Ne bismo imali probleme koji postoje sada.

- Američka vlada ne treba da diktira finim, nedužnim ljudima da li će sa sobom nositi oružje i kog će tipa to oružje biti - rekao je Tramp, koji i sam poseduje pištolj.

Komentari (2)

Tamara

10.11.2016 19:36

I sta je ovde sokantno ? Dakle sve kontra - TO JE SATANINA IGRA - ali ''satana'' zaboravlja da je Predsednik Putin prvo KGB pa posle Predsednik - tako da SATANISTICKE igre i planovi nesrecne bake ''hilari'' kod njega nikako ne bi prosli bez automatskog odgovora . E posle cemo voditi POLITIKU - prvo ide odgovor iz PRIRUCNIKA a posle cemo se PRENEMAGATI i vrteti kako smo svi za opste dobro covecanstva . Ne bi ti ''bako'' Vladimiru Vladimirovicu ostala duzna nikad . Tacka . Hvala na paznji .

mile bg

10.11.2016 21:33

Ovo je "deja vu" jer je kopija montirane fotografije na kojoj su prikazani predsednik SSSR Leonid Breznjev sa predsednikom DDR Erihom Honekerom.Mogu samo da ih mrze i nista vise.Drago mi je sto su Klintonovi otisli na djubriste istorije jer su oboje celom svetu natovarili i ostavili brdo problema.Verujem da je za nas bolji svaki drugi kandidat od Klintonove, velike pokroviteljke i zastitnice siptara(naravno, za debele pare)