Orgazam
Profimedia.rs
Orgazam

Profimedia.rs

Siromašni muškarci će pre zadovoljiti ženu, Foto: Profimedia.rs

Nauka kaže da ima dokaze da su muškarci sa tanjim novčanikom zapravo bolji u krevetu. Šta to muškarac bez novca ume, a onaj sa parama ne? Eksperti iz struke kažu da znaju odgovor.

Trude se da nadomeste "nedostatak"

"Siromašni u krevetu daju sve od sebe baš zato da bi nadomestili ono što žena može da mi zameri. Kada muškarac ima manje prihode od partnerke, rešiće da joj pokaže da je na druge načine ipak impresivan, a za to uglavnom biraju spavaću sobu", objašnjava seksolog Arijana Džeret.

Manje su nervozni zbog posla

"To naravno ne znači da muškarci masovno treba da daju otkaze da bi poboljšali seksualni život, ali ovo definitivno treba da ih podstakne da se i sami založe za jednakost primanja muškaraca i žena", kaže Džin Hana Edelstajn.

Šanse za prevarom su manje

Drugo istraživanje pokazalo je da, što su ljudi više na društvenoj lestvici, veća je šansa da varaju partnera. A nema većeg razloga za hlađenje žene od preispitivanja sa kojom je sad ljubavnicom dok ga ona čeka kod kuće.

Manji ego

Muškarci koji imaju značajno veća primanja od žena često sebi daju za pravo da misle da "poseduju" svoju ženu. Oni sa manjim primanjima nemaju takav problem sa egom.

Komentari (3)

ceca po

27.09.2017 14:07

Nema većeg razloga za hladjenje žene od pomisli da je go ko pistolj i da nema pas zašta da ga ujede. To za ljubavnicu nije tačno. Tekst je napisao neko ko ne poznaje žene.

VladimirR

27.09.2017 15:00

Za ovo malo godina što se nakupilo, dolazim do zaključka da muškarac teži voljenu ili željenu ženu nečim da opčini i zadrži je samo za sebe. Pa to pokušava onim što mu najbolje ide. Žene koje se opredele ili je takva situacija da se opredele da to bude novac same su krive ako naknadno ustanove da ipak nije to ono pravo.

Probati oba

27.09.2017 17:00

pa koji je bolji zadrži! Nema tu bez provere ništa.