Otmica
Profimedia
Otmica

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

U saopštenju se navodi da su dva 19-ogodišnja Sirijca priznala da su imala nameru da opljačkaju žrtvu rizikujući i da on umre zbog tortura.

Nestanak sina prijavio je njegov otac u subotu posle ponoći pošto mu se Aleksandar, koji je bio muzičar, rodom iz Valjeva, satima nije javljao na telefon.

Policija je najpre pokušala da locira njegov mobilni telefon, ali pošto nije uspela, posumnjala je da je doživeo nesreću.

Zbog toga su se čuvari reda odlučili da odu do njegovog stana, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan.

U kupatilu stana, u kadi bez vode, zatekli su mrtvog mladića, koji je bio obučen, a kojem su lepljivom trakom bile vezane ruke i noge.
On je imao modrice i povrede na licu, ali koje nisu bile uzrok smrti.

Inače čuvari reda nisu pronašli tragove provale, pa se pretpostavlja da je Aleksandar ubice pustio u stan.

Međutim sve je bilo ispreturano u stanu, što je ukazalo na pljačku.

Komentari (3)

srbin

28.07.2016 12:58

To je stoka od ljudi,a ovi nasi neka ih hrane dzabe

gagi

28.07.2016 14:43

a vi ih samo pustajte i titrajte

mira

28.07.2016 19:51

Dragi moji ,Gagi i Srbin,nasi stavljaju ceo narod Srpski na kocku,ne bi li se uvukli Zapadnim mocnicima pod kozu,zarad ulaska Srbije u EU.Tesko nama! Nasa deca idu u svet ,trbuhom za kruhom ,nama drpisu od penzija 25%,a ne 10%,to mozda politicarima!Zato ,od nasih penzija hrane azilante ,a nas teraju u grob,pre vremena!U buduce ce u birackim spiskovima stajati imena azilanata,a ne Srba,koji su proterani ili u beli svet ili na "onaj "svet!Zivi bili,pa videli!Nismo daleko od toga!