zatvor lisice rešetke
Profimedia
zatvor lisice rešetke

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Majka i sin su imali razrađenu taktiku dostavljanja narkotika u požarevačkom zatvoru. Dušica N. je tako pre posete sinu ugurala u svoju vaginu gram praška braon boje, za koji se pretpostavlja da je heroin, kao i još četiri tablete "buprenorfina".

Taktiku su im, međutim, osujetili zatvorski službenici, koji su tokom pretresa pronašli drogu, a potom priveli "savesnu" majku.
 - Dušica N. je došla u posetu sinu koji služi kaznu u sedmom paviljonu Zabele, gde je stepen obezbeđenja izrazito visok. Pre ovakvih poseta službenice KPZ obavljaju veoma detaljan pretres, između ostalog i svih telesnih šupljina - kazao je za "Kurir" izvor iz istrage ovog bizarnog događaja.

Pripadnici službe obezbeđenja su tokom pretresa posumnjale da Kartelova majka pokušava da unese nešto nedozvoljeno u zatvor.

- One su odmah obavestile požarevačku policiju, koja je na osnovu naredbe osnovnog javnog tužioca Dušicu sprovela u Opštu bolnicu na ginekološki pregled - navodi izvor.

Lekari požarevačke bolnice su se zaprepastili kada su u vagini osuđenikove majke otkrili četiri tablete "buprenorfina" i gram materije koja je podsećala na heroin.

 - Istragom je utvrđeno da je ona došla u posetu koja je trebalo da traje sat vremena. Zamislila je da lek i heroin izvadi tokom posete toaletu i da ih zatim da sinu, koji bi ih progutao. On bi ih kasnije izbacio iz probavnog sistema i na taj način došao do neophodnih supstanci - priča izvor iz istrage, dodajući da će protiv Dušice N. biti podneta krivična prijava.

Nezvanično, Kartelo je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina i 11 meseci zbog teške krađe.

Komentari (6)

Mile

16.01.2017 06:10

A u kom organu se nosi namestaj i tehnika za Kristijana?

meda

16.01.2017 07:31

Bilo bi mi mucno da komentarisem sam tekst. Ne daj Boze nikome ni da mu je dete narkoman, niti da je u zatvoru. Nesto drugo me ostavi bez teksta. Visina kazne za tesku kradju. Tolike godine. Pa sta je to ukrao, ili bolje receno, kome je ukrao? Jer kod nas siledzije i ubice dobijaju manje.

slavka

16.01.2017 10:53

@meda - Upravo tako. I ja sam se to isto zapitala.

Sara

16.01.2017 08:11

Kakva glupaca.

nedjo

16.01.2017 11:20

a lepo prezime ima, a i ta droga malo oplemenjena

SANJA_BGD_BRE

16.01.2017 13:42

Ovu "majku" kriminalca,zatvoriti na duzu robiju od sina,pa ce se mozda sin i izleciti od zavisnosti na drogu,jer pored ovakve majke redovno pada u iskusenje!!!