Šimpanze napale čuvara, YouTube
printscreen
Šimpanze napale čuvara, YouTube

printscreen

Šimpanze napao čuvara zbog ljubomore, YouTube, Foto: printscreen

Ljubavna priča između dva majmuna, jednog ukrajinskog zoološkog vrta, dobila je neobičan nastavak.

Zaljubljene šimpanze po imenu Romeo i Julija već su postale poznati par ukrajinskog ZOO vrta, ali nedavno je došlo do nesvakidašnjeg incidenta.

Naime, Romeo je pobesnio nakon što je Julija pokušala preko stakla da poljubi čuvara Sergeja. Prvo je počeo da udara nju, a kada je čuvar pokušao da ih razdvoji, Romeo je napao njega grizući ga po prstima i ušima, piše The Sun.

Odgrizao mu je komadić desnog uha i udario ga ispod oka, zbog čega je nesrećni čuvar ima ogromnu 'šljivu'. Sergej je uspeo da pobegne do bolnice, gde je i zbrinut. 

PR te bolnice, Andrej Kozačenko rekao je za lokalne medije:

- Njegovo desno uho i prsti leve ruke su izgriženi, a od tih ugriza nedostaju mu neki delovi uha i prstiju. Učinili smo sve što je u našoj moći da spasimo što se da spasiti.

Oglasili su se i iz ZOO vrta :

- Šimpanze su opasne životinje sa jakim zubima i mogu lako da izgrizu čoveka. Naš čuvar nije trebao da uđe u kavez, ali već šest godina čuva šimpanze i nije mislio da može doći do toga, rekla je Valerija Ivašenko, PR ZOO vrta.

Čuvar Sergej potvrdio je svoju povezanost s Romeom i Julijom i rekao da se ovakvo nešto dosad još nije dogodilo. Uveren je da ga je Romeo napao zbog ljubomore, a on je samo hteo da zašti Juliju.

Iz ZOO vrta su potvrdili da je majmunski par pre nekoliko meseci dobio prvog potomka.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Pera Detlic

05.10.2017 18:49

Voajer, sta je trazio to je i dobio.