Milica Dabović
Slobodan Pikula
Milica Dabović

Slobodan Pikula

Milica Dabović, Foto: Slobodan Pikula

On otkriva kako se Milica tokom njihove veze zabavljala sa jednom poznatom tridesetpetogodišnjakinjom (ime poznato redakciji), a da je nakon raskida uplovila u romansu sa devojkom iz Bejruta sa kojom je nedavno putovala u Barselonu. 

Simon je ovo prvo otkrio na svom Tviter nalogu.

- Ja reč protiv lezbijki ne smem da kažem jer sam i sam bio sa jednom takvom u vezi do skoro - napisao je Simon u svom statusu, a kada mu je jedan virtuelni prijatelj poručio da napiše knjigu, on je odbrusio da zapravo ona piše i time još više aludrao na Milicu.

Pozvali smo Simona u Monko, gde trenutno živi, i on nam je priznao da je u svom statusu mislio na Dabovićevu, koja ga je optužila da ju je fizički napao.

Razočaran u bivšu: Simon Šime Šiklić

RAS

Simon Šime Šiklić, Foto: RAS

- Nikada nisam sumnjao da je Milica lezbijka, znao sam to. Meni je ona priznala da se zabavlja sa tom ženom koja je poznata javnosti, pa to zna cela Srbija. Svi pričaju o tome po gradskim kuloarima. Kada sam upoznao Milicu, nisam znao ko je ona, kao ni žena sa kojom je bila tada. Milica me je upoznala sa njom. Odmah nakon toga počeli smo da se dopisujemo i Milica mi je ispričala da je u vezi sa tom ženom, ali ja to ni jednog trenutka nisam osuđivao - kaže Simon, koga smo pitali zašto sa zabavljao toliko dugo sa devojkom za koju je znao da voli isti pol.

Milica je trudna sa Vukom

Simon kaže da su tačna pisanja da je Milica trudna sa Vukom i da je u 14. nedelji trudnoće. On kaže da Vuk želi da raskine sa Dabovićevom, ali da će priznati dete.

- Znam da je trudna, ali oni nisu zajedno, bar mi tako Vuk kaže. Njemu je muka od svega i što pre želi da je se otarasi. Čovek je pobegao od nje glavom bez obzira. Prihvatiće dete, mora, šta će. Ne može Vuk da se pomiri sa tim da je ona trudna, a da je pri tom lezbijka - tvrdi Šiklić.

Milica ni na navode o trudnoći nije želela da daje izjave.

- Kakve to veze ima što sam se zabavljao sa devojkom koja voli da spava sa drugim devojkama?! Pa 21. vek je. Nema razloga da to bude čudno. Danas svakako ne možeš tako lako naći nekoga ko je skroz normalan i ko će da te gleda kao Boga. Ukoliko se pojavi neko takav daću mu šta želi - kaže Šiklić, koga smo pitali da li je imao seks sa Milicom, na šta je on odgovorio potvrdno.

- U krevetu vodim igru, radim šta hoću i nije mi bilo bitno šta ona želi. Zanimalo me je da budem taj koji će uraditi ono što želi, a za nju ne znam kako se osećala - bez dlake na jeziku priznaje Simon i dodaje:

- Milica je sada u vezi sa tom devojkom iz Bejruta sa kojom je bila u Barseloni.

Kako bismo čuli drugu stranu, pozvali smo Milicu ali ona nije odgovarala na naše pozive, niti na poruke koje smo joj pisali.

Komentari (6)

mima

07.06.2017 08:38

ovo stvarno vise nije normalno...odvratni su ...

đole

07.06.2017 08:49

Ti si luzer i gnjida koja traži način da se o njemu piše.Čak i da je Milica to što kažeš jedan normalan muškarac bi to zadržao za sebe.Šta bi bilo kada bi se ona sada oglasila i rekla da si gej?Da je bila stobom u "vezi" jel ste oboje hteli da prikrijete sklonosti prema istom polu.Iskreno ne znam koja bi žena pala na takvu njušku Bolje ćuti šupku jedan

deki

07.06.2017 12:24

unazad 3 dana lezbejka a od juče trudna? ko koga ovde?

Cccccc

07.06.2017 14:05

@deki - Trudna, vantelesnom oplodnjom rađenoj u Francuskoj. Zato je i izmislila novog dečka Vuka, znala je da će sponzoruša Šimica, reći to što je ona i zapravo, lezbejka.

Katarina

07.06.2017 12:29

jel istina da je bila sa najpoznatijom nasom lezbejkom Oljom Crnogorac(ona sa muskim glasom,bila je voditelj)..to sam cula al nisam verovala..sad ovaj prica slicno...

dragce

07.06.2017 17:05

@Katarina - To...kao i prica o doskorasnjoj sefici(mislim da na nju aludira ovaj kada kaze vezana za kosarku)....ali...ko ce ga znati!!