Silvija sa ćerkicom Tijom
Alo!
Silvija sa ćerkicom Tijom

Alo!

Silvija sa ćerkicom Tijom, Foto: Alo!

Paparaco „Alo!” uslikao je ćerku i unuku Đoleta Đoganija i Slađe Delibašič dok su provodile zajedničke trenutke na Crnogorskom primorju.

Majka se potrudila da devojčici ulepša boravak, te su se igrale u pesku, pravile kule, a Tija se, kao i svako dete, radovala igrama sa majkom.

Silvija Đogani privukla je pažnju i telom u crnom kupaćem kostimu, a da je ozbiljno shvatila ulogu majke dokazuje to što se nije odvajala od svoje mezimice, koju je zaštitila mišićima na naduvavanje od potapanja u vodu.

Silvija sa ćerkicom Tijom

Alo!

Silvija i Tija, Foto: Alo!

Majka i ćerka su odsele u jednom hotelu u Bečićima, a sa njima nije bio Silvijin suprug Branislav. Njih dvoje su se venčali u maju 2013, a Silvija se već u decembru iste godine preselila kod majke Slađe Delibašić.

Podsetimo, Branislav Marinović je uhapšen 2014. godine zbog posedovanja narkotika. Proveo je godinu dana u zatvoru, a nakon izlaska pričalo se da su se Silvija i on razveli, što oni nisu želeli da komentarišu. Ipak, onu čuvenu „gde ima dima - ima i vatre”, potvrđuju upravo ove fotografije.