Žrtva je bezuspešno  molila manijaka da je pusti
Aleksandar Dimitrijević
Manijak je žrtvu napao na prečici između autoputa i naselja
Manijak je žrtvu napao na prečici između autoputa i naselja , Foto: Promo

 

Manijak ju je napao s leđa, oborio na zemlju i silovao na sporednom zemljanom putu 21. decembra uveče. Policija i dalje traga za njim!


- Devojka se vraćala sa posla uobičajenom prečicom. Iznenada je čula da je neko gotovo trčeći sustiže na tom zemljanom putiću. On ju je napao s leđa i oborio na zemlju, naređujući joj da se odmah skine kako bi imao seks sa njom. Preplašena žena ga je prvo molila da je pusti, a zatim je pokušala puzeći da pobegne - navodi izvor „Alo!“.


Naš sagovornik kaže da je nesrećnu ženu silovatelj ponovo ščepao s leđa, zatim joj svukao pantalone i donji veš i onda je silovao.

Žrtva je bezuspešno  molila manijaka da je pusti
Žrtva je bezuspešno molila manijaka da je pusti, Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Čvrsto ju je stezao kako ne bi pobegla, ali čim je u jednom trenutku popustio, ona je uspela da se otrgne od njega. Trčala je ka ulici Elija Fincija i prestravljena telefonom pozvala policiju - kaže on.


Prema opisu koji je dala nesrećna devojka, silovatelj je star oko 30 godina, tamnije je puti i nižeg je rasta.


- Zapazila je da ima tamnu kosu srednje dužine, ali i da mu nedostaje nekoliko zuba. Bio je obučen u crnu jaknu i farmerke - ispričao je izvor blizak istrazi.


Više tužilaštvo je dalo odobrenje da se uradi uviđaj kako bi se sakupili eventualni materijalni tragovi koji bi pomogli u otkrivanju silovatelja.


- Šta je urađeno u ovom trenutku nije uputno govoriti, jer bi se na taj način mogla ugroziti istraga, koja zasad ide u pravom smeru - navodi naš izvor.

 

Čeka se ginekološki pregled

Silovana devojka upućena je u Ginekološko-akušersku kliniku kako bi se i medicinski potvrdilo da je silovana. - Sada se čeka izveštaj lekara koji bi trebalo nedvosmisleno da potvrdi priču nesrećne žene - naveo je izvor „Alo!“.