zlostavljanje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Nju je očuh primoravao na seks i podvodio ju je klijentu N. M. iz Zaječara, kome je svaki seksualni odnos naplaćivao 100 vera.

Očuh Ljubiša K. (71) saslušan je u petak uveče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega mu je Viši sud u tom gradu odredio pritvor do 30 dana. On se trenutno nalazi u Okružnom zatvoru u Negotinu.

Prema nezvaničnim saznanjima, njemu je pritvor određen da ne bi ponovio delo, da ne bi uticao na svedoke, kao i zbog uznemiravanja javnosti.

- Osumnjičeni Ljubiša K. je prilikom hapšenja izjavio policiji da je pastorka sve izmislila! Međutim, prilikom ispitivanja u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nije ni reč želeo da kaže! - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Viši sud je odredio pritvor do 30 dana i za R. R. iz okoline Zaječara, koji je, prema rečima devojčice, bio klijent njenog očuha.

- On je u policiji sve negirao, ali je prilikom izjave u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu priznao da mu je starac podvodio devojčicu. Rekao je da mu je Ljubiša prodavao telo maloletne devojčice za debele pare! - otkriva naš sagovornik.

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu u ponedeljak treba da budu saslušane majka i devojčica.

- Majka je u policiji negirala optužbe svoje ćerke, tvrdeći da ništa nije primetila.

Međutim, inspektorima je tokom razgovora otkrila jedan bitan detalj. Kazala je kako je Ljubiša odvezao nju i ćerku u Zaječara, a da je devojčicu potom odveo u automobil R. R. i ostavio je tamo. Ona je, kako navodi, pitala Ljubišu zbog čega je to uradio, a on joj je odgovorio: „U njegovom autu je toplo. Neka sedi tamo, da se dete ne smrzne dok smo mi u gradu!“ - navodi naš izvor.

Postoji mogućnost da majka maloletne žrtve takođe završi u zatvoru, ukoliko se utvrdi da je bila saučesnik u podvođenju. Pitanje je da li će ćerka smeti da optuži i rođenu majku, čak i ako je zaista umešana u taj zločin.

Komentari (7)

Peki

25.02.2018 07:32

Kakvi monstrumi.

Dora

25.02.2018 08:22

Dajte meni vlast: silovateljima,pedofilima i ostalim zlikovcima smrtna kazna,a saucesnicima(u ovom slucaju majka)dozivotna

Sudija

25.02.2018 10:13

@Dora - Da, Da, pa da posle ostanemo bez posla i ja i ministri i advokati i novinari i tv ,radio, ....Da li ti znas o cemu govoris ? Treba da ishranimo decu, narodnim parama....

cwca po

25.02.2018 09:43

Bože moguće li je da postoje ovakvi monstrumi i da slobodno žive na slobodi i rade to što rade. Ja bih sve pedofile pobila kamenovanjem ili bih ih polila benzinom i zapalila.

Ivana

25.02.2018 11:44

Dajte uvedite smrtnu kaznu!!!!!!! Dokle vise,kakvi su nam zakoni??? Svakom ulistavljacu,silovatelju ,pedofilu,zoofilu,javno vesanje ,streljanje pa neka se usudi bilo koji posle toga da nanosi zlo bilo kom zivom bicu! Bolesna drzava u kojoj bolesnici slobodno hodaju!

Majka

25.02.2018 13:41

Žene, majke, kada ćete se jednom opametiti i prestati da zarad svog zadovoljstva uništavate živote svojoj deci? Očuh uglavnom mrzi vašu decu, mušku posebno, a žensku... Pročitajte članak ponovo!

LOL

25.02.2018 15:24

Silovao je od desete i podvodio, a ona se setila da prijavi sa 17 tek. Ko zna da li je to istina, ili nije htela da joj očuh-makro uzima procenat zarade.Majka nije ništa videla jer je dobijala procenat od prostituisanja.