Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Profimedia
Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

- U želji da mi pokaže šta misli o meni, držao me je vezanu za drvo i po 14 dana, bacao me je u obor kod svinja! Urinirao je po meni i silovao me raznim predmetima - oto su samo neke od trauma kojima je bila izložena Marija S. (36) iz jednog mesta u okolini Bora.

Nesrećna žena u tragičnoj ispovesti za "Kurir" pričala je o hororu koji je godinama trpela od nevenčanog supruga.

- Prvi put me je pretukao u januaru 2002. Otac i stric došli su po mene i odveli me kući. Nakon mesec dana odlučila sam da se vratim mužu, verujući da se taj incident više neće ponoviti. Samo nekoliko dana nakon toga dobila sam udarac u glavu stolicom. Pala sam u nesvest i završila u bolnici - kaže ona.

To je bio početak košmara.

Nasilnik je, kada je ostala u drugom stanju, postao sve monstruozniji. U sedmom mesecu trudnoće pokušao je da je obesi.

- Stavio mi je konopac oko vrata, prebacio preko grede i izdigao me. Bila sam maltene mrtva. Nakon toga, polio me je kofom vode i bacio u obor kod svinja. Tu sam provela noć - kaže ova žena.

Nasinik ju je ranjavao možem i sekirom, a za njegov rođendan ju je silovao. Ostala je u drugom stanju.

- Tu moć sam provela napolju skroz gola. Uveo me je u kuću tak u zoru i tukao me vojničkim opasačem. Tada sam ga prijavila. Patrola je došla. Rekli su mu da više ne sme da me maltretira jer će ga uhapsiti. Toliko se razbesneo da je odmah nakon njihovog odlaska uzeo nož i pokušao da me zakolje - priseća se Marija koja je zbog tih povreda završila u bolnici.

Kada se vratila kući nabio joj je vrelu čašu u vaginu.

- Od bola sam se onesvestila. Kada sam došla sebi bila sam zaključana u podrumu. Porodici je rekao da sam ostavila decu i pobegla. Davao mi je samo hleb i vodu. Ponekad bi ulazio da se iživljava nada mnom. Kada bih mu tražila vodu, urinirao bi mi u usta govoreći da ne zaslužujem da troši vodu na mene - priča Marija koja je spas od nasilnika pronašla u sigurnoj kući u Beogradu.

Komentari (17)

BiljaJJ

30.11.2016 00:54

pOBOGU ŽENO ŠTA SI OČEKIVALA I ŠTA SI ČEKALA DA POBNEGŠE OD BUDAnE LE!!! iMALA SI I PODRŠKU OD RODBINE GDE TI JE PAMETA BILA? Ne daj se čuvaj sebe i decu.Uvek mim je žao u ovim situacijama žene ali pamet u glavu posle prvog udarca ili šamara bežite ne u ulažite u vezu koja će stvoriti samo bol i sutra nasilnike ili žrtve od vaše dece. Ako ne mislite na sebe mislite na njih . pozdrav

blagoje supic

30.11.2016 03:31

@BiljaJJ - kada e pobjegla prvi put od psihopate i nasilnika pa se vratila znaci i ona je uzivala u maltetiranju i da joj fali ne jedna daska vec cio namjestaj.

sofi

30.11.2016 10:23

@BiljaJJ - Ne razumem ove zene! Da li su mazohiste, ili da li su normalne? Ne mogu da verujem, da trpi da joj radi sve ovo sto procitah, a da ona i dalje bude sa njim! Za oboje obavezna dijagnoza i lecenje! Moj mozak ovo ne moze da shvati, nisam pristalica nasilja, znam da neke zene pretrpe neki samar ( protiv toga sam) ali vesanje, sekirice, uriniranje, vruce case, pa to samo bolesnoj osobi moze da padne na pamet, a takodje ni ona nije normalna kada je sve to trpela! Izvinjavam se ali je to moje misljene

lala

30.11.2016 03:47

Ja ovu zenu ne razumem,moje izvinjenje ,ali,tako je.

mik

30.11.2016 08:02

OBJAVITE PUNO IME I ADRESU TOG JUNAKA ,MA KAKVA DA JE BILA IMA DRUGI NAČIN DA SE TO REŠI .DAJTE ADRESU I IME DA SE MAJMUN NAĐE I POKAŽE ŠTA I KAKO SE SA TAKVIMA TO REŠAVA ,IDIOT KOMPLETAN.

Deniro

30.11.2016 10:18

@mik - Nasla rupa zakrpu... meni je samo zao sto se ovakvi parovi razmnozavaju...tesko da ce njihovo potomstvo biti bolje od njih DVOJE.

Maja J

30.11.2016 08:23

Prvo ne mogu da verujem sta citam,koliko neciji um moze biti izopacen a drugo ni ova zena nije bas sva svoja u glavi. Kako ce te bilo ko postovati ako ne postujes sam sebe.

Alpacino

30.11.2016 10:21

Jako mi je zao ove obe, tesko poremecene i bolesne, osobe. Trebalo bi odavno da su na lecenju u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, deca da im se momentalno i trajno oduzmu...

Ivana

30.11.2016 11:13

Ova žena je imala podršku oca i opet se vratila manijaku. Ja, baš zbog dece, nikad ne bih oprostila niti jedan jedini udarac. Kakav sam ja primer svojoj ćerki ako tako nešto dozvolim?

ssss

30.11.2016 11:58

Kakva nasa Evropa kad ce nase zene sve da istrpe kako ne bi bile razvedene jer je to,,sramota,,emancipacija zena na prvom mestu,te predrasude ,,sta ce reci okolina,,sputavaju zene da ostave nasilnika.Urazumite se vise,nije najgora stvar biti razveden,osposobite se mentalno za samostalni zivot.

Ana

30.11.2016 12:22

Ovakvim naslovima i bizarnim detaljima koje opisujete, samo navodite ludake da urade još gore i dospeju u novine. Shvatate li da ovakvo pisanje nije normalno i kako utiče na nekog inače sklonog nasilju?!

Vanja

30.11.2016 13:39

@Ana - Apsolutno se slazem sa svakom Vasom recju! Da li ce se ikada novinari u Srbiji dozvati pameti i prestati da, ovakvim i slicnim tekstovima, motivisu zlikovce na jos gnusnija zlodela! Bolje je da pisu koliko je takvih monstruma osudjeno i na koliko velike kazne! Ili se to u zemlji Srbiji ne desava, ne sudi se, a kamoli presudjuje ovim zverima od ljudi!

riza

30.11.2016 12:53

A desilo se 2003 godine!

mama

30.11.2016 13:11

najezila sam se. kakav kreten. treba njemu sve to raditi. sto ne nadje sebi neku osobu koja je isto tolko visoka i jaka kao on pa onda da proba da se meri s njom? naravno da nece ovako nu je mnogo lakse maltretirati nekoga ko je slabiji od njega. a ova glupaca od zene nije sva svoja sto se vratila njemu.

vesna

30.11.2016 16:01

Ova osoba je kidnula sa psihijatrije, ili mozda i nije nikada bila hospitalizovana, ali je ovo super prica za gospodzu iz sigurne kuce da se jos malo namlati budzetskih para! Da li iko ovakvu pricu moze da proguta, a cak i da je stvarna, osobi je ocigledno takav zivot prijao!

maja

30.11.2016 21:39

Da li neko veruje u ove priče izmišljene na onom portalu? Sve na isti fazon...Još cenzurisani komentari, isti ti koji objave i komentarišu.Alo! svaka cast sto objavljujete Nema sanse da je ovo istina, a ako jeste, sama je kriva sto se vracala, niko je nije terao...Mada, od ovolikog maltretiranja bi i konj preminuo, a tek žena

krk

04.12.2016 21:03

ponekad je abortus odlicna stvar...