Podelila  saboraše:  Severina Kojić
Rajko Ristić
Podelila  saboraše:  Severina Kojić

Rajko Ristić

Podelila saboraše: Severina Kojić, Foto: Rajko Ristić

Osim onih koji su negodovali što će ona biti na bini na jednoj tradicionalnoj manifestaciji i podsećali na njen kućni video, drugi su joj spremali doček.

Kako je Sevka najavila da će u Guču stići ranije kako bi probala svadbarski kupus, pod jednom od šatri se peklo jagnje na ražnju samo za nju.

Specijalitet samo za hrvatsku pevačicu

Goran Srdanov

Specijalitet samo za hrvatsku pevačicu, Foto: Goran Srdanov

- Odabrali smo posebno jagnje i prelili ga pivom kako bi kožica bila ukusnija da se jede i namenili ga samo za nju. Otišla sam kod

organizatora i rekla im da ćemo joj pokloniti celo jagnje, za nju i bend. Poručila sam im da bih volela da ona dođe pod šatru, gde smo joj rezervisali sto, ali ako ne bude imala vremena, da ćemo mi doneti jagnje tamo iza bine, gde ona sedi dok ne izađe na nastup. Najbolje bi bilo da ga pojede posle koncerta kako bi mogla da đuska, jer sa punim stomakom to neće uspeti - kaže Milka, jedna od vlasnica šatri u Guči.

Tradicionalno  u Guči:  Miroslav Ilić

Goran Srdanov

Tradicionalno u Guči: Miroslav Ilić, Foto: Goran Srdanov

Ona kaže da za Miroslava nije spremila hranu, ali da će ga okrepiti jednom šljivovicom.
- On je operisan, pa ne sme puno da jede, zato može da popije nekoliko rakija da mu proradi cirkulacija - sa osmehom kaže ova gazdarica.

Inače, ove godine podigla se posebna pompa oko nastupa Severine i Bore Đorđevića na glavnom stadionu, jer su mnogi smatrali da bi Dragačevski sabor trubača trebalo da se drži folklorne muzike, a ne pop i rok zvuka.

Komentari (8)

Драгомир

15.08.2016 07:15

Северина је српкиња.ВУЧКОВИЋ ... Надам се да сте то знали.Има дете са србином Поповићем .Кажу да је напустила краља бакра а удала се за сакупљача бакра .Пева на српскоме а има и филм који траје 11 минута!Ја гледам по некада али не све већ само оно што је нормално.Интернет је чудо!

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

15.08.2016 08:10

@Драгомир - e SRBI , SRBI , PRE 24 SATA JE BILO ŠTA ĆE ONA U GUČI , ONA JE USTAŠICA I T.D. A SAD NA KRAJU UMESTO DA SU BOJKOTOVALI TAJ KONCERT ODOŠE SRBI TAMO KO DA ĆE NE ZNAM ŠTA DA VIDE. NOGATU , NAMAZANU PEVALJKU U RANGU NJENE SESTRE SUZANE MANČIĆ. OBE SU PRAVILE FILMOVE I TU SU POZNATE A O PEVANJU DA NE PRIČAM . SLEDEĆI ZATVARA 2017 - TE GODIONE GUČU TOMPSON I TO SA TOMPSONOM AUTOMATIKOM.VELIKA SRAMOTA ZA NAŠ DEO NARODA JER NISMO SLOŽNI KAD JE NAJJVAŽNIJE.

viktorijanaviki

15.08.2016 08:38

Gospodine Ljubo Sampione pa do sinoc je pisalo da se publika razilazila i da je Sevka dosla u sado mazo stilu,uzas,a sada ovo,docek,prasici.Bas sam komentarisala da treba da kukamo za nama kad "pomodernizujemo"tradiciji.Neko je namece,gura da se pojavljuje svuda. To je isto kao da nekadasnji Slatki greh bude pred grupa Rolingstonsima na koncertu.Veze s mozgom.Eto tako ja vidim njen nastup u Guci.Al nije samo to porazavajuce.Juce su kritikovali dolazak Cece i Miroslava.Dogodine Graso u Gucu

Kažu

15.08.2016 08:49

Seve kraljica i Rozga princeza a Tomson kralj Balkana!? Eto ima kralj i novu neverovatnu pesmu Duvanjsko polje!

mileta

15.08.2016 12:14

@Kažu - Ako si pomislio da je filmu kraj ,mnogo si se prevario,srbi ce doci po svoje,a u ledja ce vam zapucati ini srbi sto ste ih pokrstili

Šov

15.08.2016 08:49

ANNO 925 Ljeta Gospodnjeg

gavrilovic

15.08.2016 09:12

Aj srbi,ne tupite...

gggg

15.08.2016 10:09

Nikad nismo u stanju da zadrzimo tradiciju. Posle ovoga Guca nije Guca. Sta ce pevaci tamo? I Gucu su uneredili!!!!