Severina i Igor
Milana Kondić
Severina i Igor
Severina i Igor, Foto: Milana Kondić

- Najemotivnije mi je bilo kada sam ušla u dvoranu i videla ljude koji su došli samo zbog nas. Kada smo posle svega Igor i ja ostali sami u sobi, bili smo presrećni. Mislim da je svadba bila odlična, nismo ni slutili da će tako biti - ispričala je za "Stori" gospođa Kojić.

Ona je dodala i da se odlično oseća kao gospođa Kojić.

- Nisam se još navikla na novo prezime, ali navikavam se. Kad sam tek počela da pevam, u jednom tekstu su napisali da sam odavno izgubila prezime, a imala sam 21-22 godine. Kad neko kaže Oliver ili Tereza, tačno se zna o kom Oliveru ili Terezi je reč, tako da sam već odmalena izgubila prezime jer me znaju po imenu. Zgodno je biti Kojić, stvarno je lakše, kraće je - oduševljena je pevačica.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA SVADBI:

 

Komentari (1)

...i tata ne bi sine.

25.11.2015 17:43

... Nekako ti i ne stoji, Severina Kojić-Keba, nije vam stajala ni farsa zvana svadba decenije!?. Pri svakom komentaru ovog utopijskog braka ponavlljam: Vi jednostavno niste jedno za drugo. Evo tvoja sestra je u pravu svojom izjavom da nije htela da prisustvuje tom estradnom cirkusu, a njegovi, veruj mi neću da kažem reč da te mrze, ali su apsolutno protiv ovog braka, i to pre svega zbog nezaboravne ili neizbrisive "tvoje"jahte, ali eto da bi udovoljili sinu jedincu...