Upala joj kašika u  med: Severina Kojić
instagram
Upala joj kašika u  med: Severina Kojić

instagram

Severina Kojić, Foto: instagram

Šestogodišnji Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, na sve načine pokušava da pomiri svoje roditelje!

Dečak je očajan što njegovi majka i otac nisu u ljubavi, što godinama ne razgovaraju i nisu zajedno čak ni za njegov rođendan.

Mali Aleksandar je u nekoliko navrata rekao Severini, ali i Milanu da mu je najveća želja da njih dvoje budu zajedno.

- On je nedavno kazao ocu da bi voleo da su mama i on zajedno. Dešavalo se da pita Milana kad negde putuju da li će i Severina da ide sa njima. Isto to govori i njoj. Još dok je bio mlađi, pitao ju je zašto neće sa tatom da priča telefonom. U nekoliko navrata im je rekao da bi bio mnogo srećan kad bi svi živeli zajedno - tvrdi dobro obavešten izvor za "Hit".

 

 

Prema njegovim rečima, što je stariji, Aleksandar sve više pati jer su njegovi roditelji u lošim odnosima. Mada se pevačica i srpski "kralj bakra" trude da na sve načine mališanu obezbede srećno detinjstvo, nikako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik.

Ako pitate našeg sina Aleksandra šta bi najviše želeo, on bi odgovorio da je to da mama i tata budu zajedno.

- Trenutno je Seve ta koja odbija svaku komunikaciju sa Milanom. Ne mogu da se dogovore ni oko osnovnih stvari kao što je odluka u koji će vrtić ili školu da ide dečak. Milan bi, na primer, voleo da to bude privatna škola, a Severina želi da ga upiše u državnu. Čak i kad predaju Aleksandra jedno drugom, uvek to rade preko trećih lica, uglavnom dadilje. Sve to počinje da mu smeta. On bi bio najsrećniji dečak na svetu da ih makar jednom vidi na istom mestu - tvrdi izvor "Hita" i dodaje:

- Aleksandar ima dobar odnos sa Igorom Kojićem sa kojim je Severina u braku, ali tata je tata.