Pevaju samo na  nastupima zajedno:  Severina i Keba
Milorad Milanković
Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Igor poštuje želje svoje drage, Foto: instagram / severina

Severina Kojić sve više vremena provodi u Hrvatskoj i izbegava da dođe u Beograd, kako ne bi morala da se viđa sa svekrom.

Ona je Igoru rekla da više ne želi često da boravi kod njegovih roditelja jer joj je Keba postao naporan, a nervira je i što je počeo da daje izjave o njenom braku.

- Seve i Igor su na početku braka sve vreme bili u domu Kojićevih. Dragan i Olja su zbog toga bili oduševljeni, čak su im renovirali ceo jedan sprat. Pošto im se ćerka Nataša preselila u Los Anđeles, velika uteha im je bila što su oni živeli s njima. Mada Keba na sva zbvona priča da se sinu ne meša u brak, stalno im je delio neke savete, pa je Severina otvoreno rekla mužu da to više ne može da trpi - kaže izvor blizak porodici.

Iako bi Igor voleo da više vremena provodi u Beogradu, ipak ispunjava želje svoje drage.

- Igor nikako ne može da ubedi Severinu da dođu u Beograd. Ona mu stalno ponavlja da se plađi da će se posvađati s njegovim ocem i da bi najbolje bilo da se samo ponekad vide na ručku, a ne da su stalno zajedno. Kazala mu jeda ona sa 44 godine ne može da se menja, da je celu porodicu Kojić prihvatila zbog ljubavi prema njemu, ali da ne želi da Dragan bude treći u njihovom odnosu - tvrdi izvor.

Seve svoj nedolazak pravda odlascima kod lekara u Hrvatskoj zbog problema sa glasnim žicama.

- Kebi pričaju da u Hrvatskoj leči grlo, ali njemu nije jasno zašto odbija najbolje beogradske specijliste koje on lično poznaje - ističe izvor.

Komentari (3)

djenka

10.11.2016 23:52

Keba bi malo da odmeni sina...da se nadje snajki.

s.milutinovic

11.11.2016 00:31

Keba je izuzetno naporan dosadan i nametljiv. Potpuno razumem Severinu

posmatrac

11.11.2016 02:47

Najvise godinu dana dajem mali ce naci mladju i ovu babu ce sutnuti.